Pluspunten

Snelle reacties op vragen van mijn. Professioneel en een duidelijk kennis van zaken. De levering van mijn product is ook professioneel en goed verlopen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service en snelle levering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle levering van 4 Fakro dakramen, direct na bestellen een bevestiging en 2 dagen later in huis. Onze buren hadden VELUX rolgordijnen gekocht en waren ook erg tevreden.

nee

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Eerst 1 rolgordijn gekocht van VELUX die had ik met 4 dagen binnen, daarna 4 Fakro dakramen met rolgordijnen gekocht en alles was conform afspraak met 3 dagen binnen SUPER en een echte aanrader!

Geen verbeteringen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Makkelijk online bestellen en af te halen. Goedkoop.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service ! Ik had 3 Velux verduisterende rolgordijnen besteld, maar wilde deze bestelling omzetten naar een combipakket van de desbetreffende 3 Velux verduisteringsgordijnen + Zonwering. Even gebeld met de Firma Heuveling B.V. van dakraampje.nl en werd gelijk geadviseerd om een annuleringsmail te sturen voor de eerste bestelling. Waarna zij het bedrag zouden terug storten. tevens moest ik een nieuwe bestelling doen voor de combipakketten. Dus gelijk gedaan: annuleringsmail en nieuwe bestelling geplaatst. nog geen uur later kreeg ik een mailtje dat het bedrag van de eerste bestelling reeds was teruggestort. heb de firma dan ook bedankt voor de snelle afhandeling en hen erop gewezen dat ik zou willen dat elk bedrijf in zo'n geval zo snel handelde en het woord Toppie! uitgesproken naar de firma Heuveling B.V. (dakraampje.nl) Als reactie kreeg ik en ik citeer; "Kleine moeite !" Waar vindt je dit nu nog! Ik weet het antwoord! ; "Dakraampje.nl"!

Kan niks bedenken, Sorry

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering voor een scherpe prijs.

nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, ook op zondag Snelle levering Goede informatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vorige bestelling was wel goed.

Service bieden!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke site. Prijs is erg goed. Niet duur!!!!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

betrouwbaar en goede service en begeleiding

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede prijs/kwaliteit goede en duidelijke communicatie over de levering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle, nette afhandeling van de bestelling

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vrij duidelijke webwinkel.

Heb telefonisch contact gehad , maar meneer ... was niet echt vriendelijk en behulpzaam. Enige bijscholing is voor hem van toepassing.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ReLein Productions

ReLein Productions

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Nette mail voor ontvangst bevestiging ook duidelijk wanneer er bezorgd gaat worden

Snellere levering.? Duurde nu 3 dagen zoiets overigens vond ik dat prima hoor

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

correct en snel

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle en perfecte levering. Goede communicatie!!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel goede service.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ten eerste vond ik mijn Velux raamhor op deze website en via een keuze menu met Velux dakraam type kon ik mijn raamhor simpel uitkiezen.Dus geen onzekerheid over het te bestellen type. De order werd direct bevestigd met de snelle levertijd. Ook ontving ik van de vervoerder email info over het tijdstip van levering.Super allemaal Voordat ik het pakket openmaakte heb ik nog even gebeld meet Dakraampje of ik echt het juiste type had ontvangen, dit werd bevestigd en heb ik alles uitgepakt en naar tevredenheid gemonteerd. Dit Velux product is echt beter dan die bouwmarkt modellen en ik vind de prijzen bij Dakraampje zeer klantvriendelij

zou het niet weten!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer adequate telefonische afhandeling van mijn vraag: direct duidelijkheid over "op voorraad". Vervolgens zeer snelle reactie per mail n.a.v. mijn betaling. Gewoon de volgende dag op kunnen halen: geen bestel/wacht/levertijden! En dat ook nog voor een scherpe prijs: ik ben helemaal tevreden.

Bij het afgeven koper er even op attenderen dat er twee zakjes met schroeven e.d. bij zitten ( Velux dakraamdecoratie) Bij mij kon ik er nog net 1 uit de papiercontainer opdiepen..! Natuurlijk mijn fout, maar je verwacht niet dat er 2 zakje onderdelen in de verpakking zitten..!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en duidelijk, hele goede prijs-kwaliteit.

Ik had gekozen voor bestelling ophalen én vooraf gebeld of ik het tussen 2 en 3 op kon halen. Puntje bij paaltje kwam ik voor een dichte deur te staan en heb ik een half uur moeten wachten, niet heel netjes. Bovendien was de ophaallocatie (inclusief e-mail communicatie vanuit een andere bedrijfsnaam wat verwarrend was)

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!