Pluspunten
Duidelijkheid website, vakkundig personeel
Pluspunten
Snel en goed!
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van bestelling
Pluspunten
Vlot
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
overzichtelijke website, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed product en snelle reactie op mail
Pluspunten
Snelle reactie en snelle levering, lage prijs
Verbeterpunten-
Pluspunten
De website is klantvriendelijk en het product kwam op tijd en onbeschadigd. De handleiding is zeer duidelijk!
Communiceer normaal met je klanten en los de problemen op in plaats van een lompe mail met bericht dat ze het zelf moeten uitzoeken. EDIT: vervolgens een mail nagekregen van dakraampje.nl dat ik nu ook echt nergens meer op hoef te rekenen na het achterlaten van een slechte (en in hun ogen onbeschofte) beoordeling. Helaas lossen ze het dus definitief niet op. Dakraampje.nl isvooral gericht op verkopen en niet op eventueel noodzakelijke aftersales.
Fakro Nederland verplicht dealers als er een probleem is het service formulier even in te vullen. Even 1 minuut de tijd nemen om dat te doen en uw probleempje word keurig opgelost. U had mij per mail om uitleg mogen vragen. Met vriendelijke groet, Emiel Heuveling
Pluspunten
snelle levering, makkelijk te bestellen
Pluspunten
Goeie communicatie
Pluspunten
Makkelijk een bestelling te doen; goede info mbt verzending en afspraakvast!
Pluspunten
Keurige communicatie over wanneer het product af te halen. Zelfs met markering op de mail om graag eerst even contact op te nemen voordat je komt ophalen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Gewoon bestellen en ophalen
Pluspunten
Snelle levering. Prima prijs (goedkoopst)
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke website, goed vindbaar en top producten.
Pluspunten
Primas service en bekwame adviezen
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!