Pluspunten
snelle levering op de gevraagde dag
Verbeterpuntennog geen
Pluspunten
Zeer goede communicatie over levering. Snelle levering en juiste producten.
Pluspunten
Komt afspraken goed na
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
- scherpe prijs - goed kennis van het product - chat-mogelijkheid op website (ook na sluitingstijd antwoord ;-) ) - overzichtelijk website - klantvriendelijk personeel - beschikt over afhaalpunt
Verbeterpunten- Naamplaatje op de ingang hangen bij afhaalpunt ;-)
Pluspunten
1 maal gebeld met een voorraad vraag. Vriendelijk personeel. Rolluik dag daarna in huis. Top!
Pluspunten
betrouwbare levering en goede follow up na bestelling. Goede concurrerende prijsstelling
Verbeterpuntentracken van de bezorging zodat je weet wanneer het product geleverd wordt gedurende de dag
Pluspunten
zeer snelle service en een gemakkelijke site
Pluspunten
Goedkoop, goede en snelle communicatie en komt afspraken na
VerbeterpuntenWellicht duidelijker info over reduktie verzendkosten
Pluspunten
Duidelijke communicatie, levering volgens afspraak.
Pluspunten
Actieve snelle levering en meedenken met de klant. Toezending van een link met de juiste bestelgegevens na een telefoontje van mijn kant en direct na mijn bestelling een belletje over een detail.
Pluspunten
Snelle levering. (1 dag) Afspraken maken over levering mogelijk en wordt ook goed nagekomen. Product/prijs kwaliteit erg goed. Het bedrijf heeft een fysieke winkel. Vriendelijk bij telefonisch contact
VerbeterpuntenOmdoos om de product verpakking. De verpakking oogt wat fragiel voor het vervoer.
Pluspunten
Netjes geholpen, goedkoop, kon na half uur mijn bestelling al afhalen. Mijn bestelling hadden ze al klaar gezet dus kon ook zo weer verder.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goede prijs verhouding, gemakkelijk bestellen, vraag prima en snel beantwoord. snelle levering, door twee producten te bestellen was de levering gratis.
Verbeterpuntengeen prima zo, geef alleen iets duidelijker aan dat u samenwerkt met dakdekkers bedrijf Heuveling uit arnhem, ik kwam via deze link bij u uit.
Beste heer, Bedankt voor uw beoordeling. Echter werken wij niet samen met Heuveling dakbedekkingen maar wij zijn hetzelfde bedrijf.(Wij hebben meerdere webshops en daarnaast inderdaad het dakdekkersbedrijf). Bij het kopje service kunt u dit terugvinden. Hopelijk tot de volgende keer en een prettige dag! Met vriendelijke groet, Shelley Heuveling
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden over de Snelle levering. Top
Pluspunten
Chat functie werkt! Zelfs op een avond na 22:00 uur kreeg ik een medewerker op de chat die mij hielp. Ook is de zending supersnel verzonden.
Pluspunten
Levering zoals beloofd
VerbeterpuntenGeen artikel dozen samen plakken en dan verzenden!!!! Desnoods een stuk papier erom.
Pluspunten
Prima levering exact op tijd. Ook per email en telefoon goed bereikbaar en dit alles tegen een scherpe prijs!
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Goede kenia van zaken. Ik ben zeer tevreden.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!