Netjes en optijd geleverd

Netjes en optijd geleverd en past perfect

Goed en snel

Snel en netjes afgerond

Prima product, en snelle levering

Mooi velux raam, en rolluik

Perfecte service

Producten snel en goed te monteren. Kwaliteit en prijs is in orde.

Positief verrast door klantenservice

Een jaar na aanschaf van meerdere accessoires voor een viertal velux dakramen was een koord van de verduistering gebroken. Na melding en beschikbaar stellen van foto's werd ik verrast met de mededeling dat een vervangend verduisteringsscherm onderweg was binnen service.

Super geregeld

Bestellen makkelijk snelle levering goede communicatie

UITSTEKENDE SERVICE

Alles klopte, wat je besteld wordt razendsnel geleverd tegen een topprijs !

Goede communicatie en op tijd geleverd

Duidelijke website, je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en leveren op tijd.

Produkt tijdig en het juiste ontvangen

Bestelde produkt het juiste als overeengekomen Bestelling was netjes verpakt onbeschadigd ontvangen

zeer tevreden van aankoop bij Dakraampje.nl

Snelle levering, scherpe prijs en goede service (zo kun je in geval van twijfel een foto van je Velux-raam doorsturen zodat Dakraampje.nl je kan helpen bij je keuze voor het juiste type rolgordijn). Kortom: een aanrader!

Gewoon goed

Goed en snel geleverd

Snel en goed geleverd tegen een zeer lage prijs.

Top.

Goede ervaring

Levering had iets sneller gekund, als DPD ook op zaterdag had geleverd. Kreeg eerst wel bericht van levering op zaterdag, maar het werd uiteindelijk toch maandag. Producten verder prima in orde.

Goede en snelle levering, geweldig

Rolgordijn bijbesteld bij dakraam. Ging zonder problemen.

Snel geregeld

Makkelijk uitzoeken op de website. Dit is mijn vijfde verduisteringsgordijn. Er hangen al 10 jaar gordijnen van fakro en werken nog perfect. Aanrader!

Levering binnen 2 dagen

Velux zonverduistering gekocht. Na het aankopen de reviews gelezen....dom dom dom. Deze waren niet allemaal positief. Mijn bestelling kwam na 2 dagen. Prduct geplaatst....laat nu de zon maar komen

Uitstekend.

Snelle levering, scherpe prijs.

Snel en Op tijd geleverd. Goedkoopste prijs

Snel en Op tijd geleverd. Goedkoopste prijs

Alles klopt

Duidelijke site, juiste communicatie via mail. Snelle levering, goede prijs.

Vlot

Vlotte levering naar België, goede kwaliteit muggengaas Velux

Juiste product en snelle leverering

De website maakte de keuze voor het juiste product makkelijk en het lag snel klaar om op te halen. Het was even zoeken naar de ingang maar dat stond in de mail goed uitgelegd.

Makkelijke bestelwijze, goede prijs en snelle levering

was goed maar iets langere levertijd

goed contact gehad maar later dan 1 werkdag binnen gekregen

Veel keus. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Alles volgens instructie gedaan super rolgordijnen.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!