Gewoon perfect

Duidelijke website . Snelle levering . Perfecte betalingsmogelijkheid .

Goed product tegen aantrekkelijke prijs

Bestelproces is goed te doen, snelle levertijd. Netjes verpakt (rechtstreekse fabriekszending). Helaas heeft de chauffeur niet even gebeld voor de bezorging (zoals gevraagd), waardoor product aan de weg is neergezet.

Goede site, duidelijk, snelle levering, en ook nog eens niet duur.

prima en snelle levering

prima en snelle levering

Goede produkt en snalle levering

Gemakkelijk bestellen, een goede prijs en zelfs nog een fotocontrole of de Velux rolgordijnen voor het juiste raam geschikt waren.

Correcte levering.

Snelle levering en goede prijs, wij zullen u ook aanbevelen. Bedankt.

Antwoord

Antwoorde mails niet

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Origineel velux

12 velux verduisterende gordijnen, super prijs en snel bezorgd

Zeer correct geleverd

In garantieperiode iets stuk gegaan door gebruik maar valt onder garantie zeer netjes opgelost door dakraampje.nl. Binnenkort weer nieuwe nodig voor de rest van het huis en ga het zeer zeker hier weer bestellen.

Absurd hoge verzendkosten

Het bestelde artikel kostte €8,24. Gerekende verzendkosten €9,68. Artikel verstuurd in envelop met één postzegel van €1,01. Dus pas op als je iets kleins besteld bij Dakraampje.nl en al hun aanverwante sites. Voor iets kleins kun je misschien even verder kijken.

Helemaal top!

De juiste geleverd en snel. Goedkoper dan andere webshops. Een aanrader dus!

Goed geholpen

Ik twijfelde of het rolgordijn wel zou passen op het dakraam. Bij navraag werd ik snel en duidelijk geholpen. Blij met mijn rolgordijn.

Velux rolgordijn snel bezorgd

Mijn VELUX rolgordijn was stuk en dakraampjehad een levertijd van 4 werkdagen, de volgende dag had ik mijn rolgordijn al in huis. Wij zijn blij met dit gordijn.

Dakraampje biedt Velux onderdelen voor hele scherpe prijzen. Na vorig jaar rolluiken te hebben besteld nu een bedieningssysteem voor het openen van het dakraam. Nergens goedkoper! Snelle levering en alles zoals het moet zijn.

prijstechnisch en kwaliteit is top

Goed, snel en scherpe prijzen. Fakro dakraam met horren gekocht.

Velux dakraam snel bezorgd

Velux dakraam besteld en levering was erg snel. Vooraf goed op de hoogte gehouden van de aflevering.

Scherpe prijs en super service

Op zondagavond een chat bericht verzonden en binnen 5 minuten de oplossing. Zeer tevreden met onze VELUX raamdecoratie die ik de volgende dag in huis had.

Lastig bereikbaar

Niet ontvangen wat ik dacht te ontvangen - provide blijft voet bij stuk houden dat fout aan onze kant lag, terwijl pre-order confirmation mail en pakbon anders doen geloven. De vervolg communicatie hierop verliep stroef en teleurstellend dat we zelf retourkosten moesten betalen. Ze zijn wel een van de goedkopere in velux, maar als je op zoek bent naar een beetje service, zijn ze niet echt een aanrader. Dus: goedkoop, maar niet de beste

Prima assortiment en service

Ik heb een paar Velux-producten gekocht bij dakraampje.nl en het assortiment en de service waren prima.

Snel geleverd prima verpakt.

Twee buitenzonweringen besteld voor Velux dakraam. Netjes geleverd en mooi product.

Origineel Velux dakraam uit voorraad leverbaar

We hadden lekkage op zolder en het bleek dat het dakraam was weggerot, terwijl ze zonnepanelen zouden komen leggen. Dakraampje gevonden en via handige keuze tool op internet juiste vervangende Velux model gevonden en besteld. Twee dagen later al in huis. Super snel en met alle benodigde montagestukken erbij geleverd.

Super snelle levering

Ik deed een grote bestelling van 12 velux dakramen, deze dakramen had ik met twee dagen in thuis. Wat ik handig vond was dat ik in de avond direct antwoord kreeg per email. Groet Marijn

Slecht contact, vage prijzen

Meerdere ramen besteld met zonwering. Prijs ontvangen . Daarna offerte katen aanpassen in iets minder zonwering. Was de prijs ineens honderden euro's hoger. Bleken dagprijzen te zijn en transport enz. Telefonisch contact bleef uit. Kon ze niet bellen. Na te veel mailcontact maar besteld. In het verleden veel ramen besteld maar dit was niet fijn. Denk niet dat ik terug kom als klant.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!