Bestelproces en leveringsprogramma prima voor elkaar en ook de communicatie verliep prima

komt afspraken goed na

Snelle levering en altijd topkwaliteit

Snelle levering Goede kwaliteit Duidelijk en overzichtelijk als je moet bestellen.

Top service!

Zeer snelle en correcte levering. Vlotte service!

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Snelle levering en gemakkelijk te plaatsen

Volgens hun site was de levering 4-6 dagen, maar de volgende dag werd de Velux raambekleding al geleverd. Duidelijke uitleg beschikbaar (ook filmpje op internet) voor het plaatsen. Heel tevreden.

Topkwaliteit en goede prijs

Tweede keer dat ik iets bestel. Super tevreden

Super tevreden over de website. Ook een aardige noot om nog een mailtje achteraf te sturen. Hierin kijken ze dmv de raamcode na of je de juiste hor of gordijntjes hebt besteld. Spullen komen op tijd en goed verpakt aan!

Snelle en makkelijke site

Makkelijk de juiste producten en ook fijn die extra controle van de bestelling met foto een foto van je dakraam platje

Zoals het hoort!

Alles netjes en volgens afspraken geleverd. Past perfect!

Super service!

Echt super snelle service, met zelfs extra check of je wel echt de goede maat hebt besteld. Toppers!!

Zeer tevreden en zeer goed

Luxaflex was makkelijk te bestellen voor mijn dakraam en was netjes en optijd geleverd

Had een verkeerde maat raamdecoratie besteld bij een dakvenster. Werd gebeld of dit wel goed was. Prima service.

Bestelde past goed

Snel geleverd en makkelijk te installeren

Wat ik besteld heb kwam in goede staat en op tijd aan

Snelle en correcte levering

Nette en snelle levering controle mail voor juiste maatvoering.

Overzichtelijk,betaalbaar en snelle levering. In 1 woord top!

Keurig geleverd.

Fantastisch !

Goede aanbiedingen en prijzen. En vlotte afhandeling van de bestelling.

Levering zoals afgesproken.

Goed product, laagste prijs, keurig bezorgd.

Gezellige mensen die in 2 uur tijd 2 dakramen hebben vervangen. Alles opgeruimd en oude dakramen mee genomen.

Goed product

Goede kwaliteit en originele producten van Velux Tegen goede prijzen en snel geleverd.

Snel en goed

Ik heb luxaflex voor mijn dakraam besteld. Deze werd zeer snel geleverd en is makkelijk te monteren. Goeie kwaliteit

snel en goed

Het bestelproces verliep snel en makkelijk. Producten waren snel bezorg. Kwaliteit is uitstekend en bevestigen was heel makkelijk.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!