Perfecte levering

Super snelle levering en fijn geholpen via de chat.

Goed dat ze extra check doen

Bestelling plaatsen ging makkelijk en de uitleg om de juiste maat te vinden en te bestellen is erg fijn. Tevens, als extra check, vroegen ze per mail om een foto van het 'identificatie plaatje' van het dakraam. Slim, want dan weten Dakraampje.nl en ik (ook) dat het juiste artikel besteld en geleverd wordt. Overigens, als tip, zou je het uploaden van een foto van het 'identificatie plaatje' kunnen opnemen in het bestelproces.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Het keuzemenu is gemakkelijk te doorlopen en af te ronden. De velux producten zijn snel geleverd en goed te monteren.

Gewoon goed

Prima ervaring

Snelle service, lastig met retour

Telefonisch niet goed bereikbaar, maar wel snelle reactie per mail met snelle reacties en levering, eerste positieve indruk. Toen bleek dat ik binnen de bedenktijd een paar (ongeopende) dozen aan isolatiemateriaal voor mijn ramen had besteld wilde men deze niet retour nemen, verwijzend naar kleine letters en stellend dat dit zogenaamd speciaal maatgemaakte producten zijn (terwijl dit een gewone internetbestelling met verpakking betreft waarvoor het retourrecht binnen de bedenktijd geldt). Teleurgesteld heb ik het hierbij gelaten, helaas geen aanrader dus.

duidelijke site, en betaalbare producten

Snelle levering, goede ondersteuning

Snelle en goede afhandeling van bestelling

Via de site de juiste raamhorren , met duidelijke uitleg. Na de bestelling werden de rolhorren snel geleverd .

prijs-kwaliteit is top

snelle levering, goed materiaal en al goed van pas gekomen met al die hittegolven. Het verschil met en zonder de zonnewering is echt enorm.

Heldere webshop en nette afhandeling

Heldere website/webshop waar gemakkelijk te bestellen is. Alle producten netjes beschreven met complete gegevens betreft materialen en bijbehorende afmetingen. Diverse Velux en Intura dakramen besteld en deze zijn netjes geleverd zoals je mag verwachten!

Prima service. Snelle levering. Gemakkelijk te monteren

Heel tevreden.

Fantastische service

Nogmaals bedankt,

Zeer goed, product zoals het moet zijne

Niets van opmerkingen alles was goed geleverd.

perfect

Buiten de site spullen kunnen bestellen

snelle service

goede ervaring en duidelijk

Superhandig!

Past perfect, op tijd geleverd

perfect

Paste perfect en snelle montage.

Een heerlijk eerlijk bedrijf met top kwaliteit materiaal en snelle levering.

Duidelijke bestelinstructie, snelle levering.

topproducten

goed spul voor een goede prijs

Zeer goede ervaring;snelle levering

Ik heb van velux een verduisterings gordijn en een insecten hor voor dakvenster besteld Het gordijn was simpel te bevestigen. Het insectenhor lastig;blij dat ik hulp had!

Voordelig, betrouwbaar en zeer snel geleverd.

Onlangs een buitenzonwering voor mijn badkamer dakraam besteld en het werd razendsnel bezorgd. Op de website vind je gemakkelijk het artikel dat je wilt hebben en de site is zeer overzichtelijk. Ja, ik ben zeer tevreden.

Snelle en correcte levering

Wederom een snelle en correcte levering. Daarnaast een duidelijke website. Fijn bedrijf om bij terug te komen.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!