Super service en snelle levering

2 Fakro dakramen gekocht en 2 lichtkoepels hr++ met zonwering. Levering binnen een paar dagen zoals vermeld en in het weekeinde snel reactie via de chat. We zijn erg tevreden met de levering.

Prettig bedrijf en uitstekende service

4 VELUX verduisterende rolgordijnen die buiten de garantie waren onder garantie nieuw ontvangen. Hoe fijn is dat. Een warme douche uit Lemmer. Familie Groothuizen

Retourzending is verdienmodel

Product was niet als verwacht. Niet uitgepakt en in zelfde staat op eigen kosten geretourneerd. Kreeg bericht dat product was ontvangen en bedrag geretourneerd. Alleen bij controle was het een lager bedrag. Ik vroeg dit na en kreeg als reactie dat verpakkingskosten in mindering waren gebracht. Pakket was niet meer te versturen naar een andere klant. De verpakking was in dik doorzichtig plastic en heb ik er niet afgehaald. Het product kwam ook rechtstreeks van Velux. Hele nare manier van handelen. Nooit weer.

prijstechnisch goed en snel geleverd

prettige ervaring

Geen reactie op mails naar klantenservice

Snel bestelt en na een paar dagen in huis. Bij het bestellen krijg je een automatische mail met de vraag of je wel het juiste product hebt bestelt. In de mail wordt aangegeven dat je bij onduidelijkheid of het product past op het dakraam contact met hun kan zoeken. Dat het ik gedaan, echter reageren ze tot twee keer toe niet op mails.

Super geholpen

Nadat ik foto's had ingestuurd van onze klacht gelijk 2 nieuwe rolgordijnen gekregen

Snelle & correcte levering tegen een goede prijs

Snelle & correcte levering tegen een goede prijs

zeer goed

Snelle afwikkeling en goede service

Prima, goed en goedkoop

Perfect passend

Zonneschermen sne geleverd enzeer snel en gemakkelijk geplaatst

Gewenste produkt op het juiste tijdstip

Prima produkt en tijdig geleverd. Jammer dat DHL besloot het af te leveren bij een pickup point, maar daar kan dakraampje.nl niets aan doen.

Fraaie oplossing voor kunststof kiep/kantelramen

Het bestelproces is duidelijk en vlot en prima prijs, na bestellen word je keurig op de hoogte gehouden van de levering, wanneer productie begint en wanneer je deze mag verwachten. Prima dus. Monteren van het rolgordijn is op zich simpel en ook duidelijk (prima handleiding), echter voor de langsgeleiding die je apart moet bijbestellen heb ik wel kritiek, handleiding slaat een paar stappen over, niet beschreven hoe je de draadjes monteert aan het rolgordijn zelf en ook de geleiding in de onderstok staat niet beschreven, dit kostte even wat puzzelen maar uiteindelijk toch gelukt, alhoewel het dus sneller had gekund met een volledige beschrijving.

Heb vaker besteld. Elke keer prima en snel geleverd.

Levering goed Product goed Beschrijving goed Prima zelfmontage

Besteld en gelijk kunnen monteren.

Snelle Levering - past precies

Velux verduisterend rolgordijn in vergelijk prijs gunstiger dan andere leveranciers, eenvoudige montage door standaard afmeting van mijn Velux dakraam

Snel en simpel

Bestellen afreken klaar. En mooiste en slim van hun foto ter controle sturen. Zo geen retourzending slim!!

Fijne ervaring

Snelle levering goed product buitenzonwering voor GGL ramen

Goede snelle levering van goed product

Netjes mensenleven geleverd. Origineel velux product Extra check dmv foto insturen mogelijk zo dat je zeker weet dat je het juiste product besteld

In 1 woord eigenlijk, goed.

Gewoon zoals het hoort, weinig toe te voegen.

Onvoldoende

Bij het bestellen van een screen zou ook het gemakkelijk zijn dat dat naast het type nummer van het dakraam ook word vermeld dat de afmetingen van het dakraam vermeld moeten worden!

Snelle verzending . Goede prijs. Niets op aan te merken.

Ik ben zeer tevreden over de service en de afhandeling.

Gewoon goed

Snelle levering, gehad wat ik had besteld, montage was appeltje eitje.

Keurig op tijd bezorgd en helemaal goed

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!