Goede kwaliteit en maatvoering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke website. Het maakte het zoeken naar het juiste gordijn heel eenvoudig en we hadden het binnen een paar dagen in huis.

mijn aankoop was super goed bevallen.precies wat ik wilde

Zeer snelle levering

Prima prijs voor het geleverde materiaal en een zeer snelle levering

Heel mooi verduistering rolgordijn en snel geleverd

Mooie lichtkoepel, goede service

Lichtkoepel besteld, kwalitatief zeer goed. Controleer wel even op beschadigingen. Bij ons had deze krassen. Zeer goed opgepakt en erg blij met een hele mooie lichtkoepel. Het is een verrijking voor de overkapping. Aanrader!

Mooie prijs, orgineel product

Voor een mooie prijs een orgineel product ontvangen.

Heel goed snel geleverd

Mooi product past precies !

Goede ervaring

Precies geleverd zoals afgesproken geen problemen gehad. Supper tevreden

Betrouwbare partij, heel blij mee!

Snel geleverd, alles netjes verpakt, goede prijzen. Top!

Prima verzorgd! Onbeschadigd en op tijd.

Prijs kwaliteit verhouding is OK. Montage Velux verduistering gordijn is met de duidelijke instructie kinderspel. TOP

goede rolgordijn

snel levering . velux rolgordijn pas goed werkt goed

Beste prijs/kwaliteit verhoudibg

Zoals afgesproken bezorgd. Gunstigste prijs vergeleken met andere leveranciers.

Prima.

Heel erg tevreden. Ik beveel dit aan.

Een aanrader

Duidelijke beschrijving van de artikelen, heldere communicatie en keurige levering.

Correct afgehandeld

Duidelijk en prima afhandeling

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Normaal ben meer van het snuffelen in winkels maar voor raamdecoratie van dakramen is Dakraampje.nl veel handiger! Erg gemakkelijk om te vinden wat je moet hebben en geen twijfel over de maten.

Tip: het zoeken naar het juiste produkt kost wat tijd. Vermeld bv waar je de juiste gegevens kunt vinden... bv rechts boven in of begint met P of vul zelf maar in. Vaak weten de consumenten niet welk type zij hebben en al helemaal niet waar zij deze info kunnen vinden!

Snelle levering, scherpe prijzen

Verduisterend gordijn besteld voor velux dakraam. Volgende dag al in huis.

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering, goed bezorgd

Top partij, verzending via DPD minder

Voor twee dakramen heb ik verduisterende rolgordijnen van Velux besteld. Goede prijs en snelle verzending. Het enige dat mij weerhoudt om weer te bestellen is de levering via BPD. Tot twee keer toe kreeg ik een melding dat deze een dag later bezorgd zou worden, maar dit bleek “last minute” toch een dag later te zijn. Consumenten zijn een snelle levering gewend en BPD is in mijn ogen niet de juiste partij. Daarom 4 sterren.

3 rolgordijnen van het merk velux besteld, alles past perfect, blij mee!

Snel geleverd, heel blij met de ramen!

Snel en goed

Een snelle levering van een goed passend product.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!