Prima, vlotte levering

Goede communicatie en garantie!

Niet duur en goed

Ik kreeg precies wat ik besteld had voor één derde van de prijs ,wat ik anders in de winkel had moeten betalen.

Gewoon goed

Goede spullen voor scherpe prijzen. Levering ook prima.

Slechte levertijd, klantenservice slecht bereikbaar

Op de site staat de omschrijving: op voorraad, binnen 1 werkdag geleverd..... het duurde bijna een week.

snelle levering en alles naar wens

Goede en snelle service

Goed product, snelle levering

Niet conform afspraak geleverd

Extra gekozen voor een Velux verduisterend rolgordijn die op voorraad was en een levertijd had van een dag. Blijkt dus helemaal niet op voorraad bij hun maar wordt gewoon vanaf de fabrikant verstuurd. Levertijd dus bijna een week. Tussentijds geprobeerd te bellen maar ook telefonisch niet bereikbaar dus je kan alleen een mail sturen. Weer en tegenvaller. Blijkt deze ook nog een gaatje in het doek te hebben, wat natuurlijk niet aan hun ligt. Maar gelukkig door Velux goed opgelost maar wel weer een levertijd van bijna 2 weken. Alles nu goed maar dit had veel beter gekund en corona kan niet voor alles als excuus gebruikt worden.

Snel geleverd!

Goede prijs en prima service!

De prijs van de Velux horren was de goedkoopste die ik kon vinden. Na de bestelling kreeg ik nog een mail om nog eens goed naar de opgegeven maten te kijken. Dat vond ik erg attent! De bestelling werd eerder bezorgd dan aanvankelijk werd opgegeven. Het zijn originele Velux horren dus zonder problemen aangebracht en voldoen uitstekend.

Een aanrader

Duidelijke website en een snelle service.

Helaas totaal geen communicatie via de chat.

Mijn bestelling was door expeditieschade terug gestuurd naar de afzender. Helaas krijg je hier als ontvanger geen bericht van. Heb zelf contact gezocht via de chat van Dakraampje.nl. Helaas tot op heden geen reactie. Vervolgens contact gezocht met de fabrikant Velux, Die heeft het buiten Dakraampje.nl om keurig afgehandeld. E.e.a. verdiend zeker geen schoonheidsprijs, een reactie was wel het minste wat Dakraampje.nl had kunnen doen. Een volgende keer maar bestellen bij een plaatselijke bouwmarkt.

Vlotte levering van een goed product!

Prettig bedrijf dat vlot mooie producten levert!

Goed product

Goed product tegen scherpe prijs

Prima producy, niet duur

Iets meer info over levermoment zou fijn zijn.

Netjes volgens afspraak geleverd

Zoals boven beschreven

Prima product, maar levering duurde erg lang

Producten zijn prima (velux) en goed geprijsd. Echter, de aangegeven levertijd op de site klopt niet. Producten werden niet binnen het aangegeven aantal dagen opgestuurd (laat staan geleverd) en ook de transporteur deed vervolgens erg lang over de verzending. 'Uit voorraad' leverbaar zoals op de website staat aangegeven dus met een korreltje zout nemen.

Goede en snelle service ,zending binnen beloofde tijd ontvangen

Zou zeker voor jullie kiezen wanneer Ik in de toekomst nog iets nodig heb

Makkelijk, snel en mooie prijs

Bestellen is makkelijk, men bied de optie om via foto van raam de bestelling te controleren op juistheid. Prijs is zeer netjes, product origineel van VELUX. Snel en netjes geleverd. Zeer tevreden.

UItstekende service, maar vreemde levering

Drie Velux verduisterende rolgordijnen besteld bij Dakraampje omdat ze véél goedkoper zijn dan bij Velux zelf. Vervolgens een bestel- en verzendbevestiging ontvangen van Velux Nederland(?). Daarna worden de gordijnen verstuurd vanuit een Velux depot in Duitsland. Alles keurig te volgen via DPD Track&Trace en in perfecte staat afgeleverd. Zeer tevreden maar "Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant," begrijp ik niet helemaal.

Goede snelle levering.

Bestellen + betalen was via hun website makkelijk. Levering werd snel gedaan.

Goede prijs/service

Beloftes goed nagekomen, goede service en veel goedkoper dan de concurrent. Vooral de e-mail waarbij er gevraagd wordt om een foto van het Velux typenummer-plaatje was erg prettig. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

De bezorging duur even, maar verder prima

Via een collega had ik dakraampje.nl aanbevolen gekregen. Alles is prima verlopen, alleen de bezorging duurde langer. Dit kwam door de extreme drukte van Corona.

Prima spul.

Goede levering en alles past goed. Niet duur.

Snelle levering, goede prijs ,helemaal goed, dik tevreden!

Zie hierboven

Alles goed

Alles zoals beloofd, tegen een zeer goede prijs.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!