Snelle levering, scherpe prijs, soepele communicatie

Super eenvoudig om via de website van Dakraampje.nl het juiste verduisterende gordijn voor mijn Velux raam te vinden. Snel verstuurd, communicatie via mail werd snel en correct opgevolgd.

Keurig, netjes !

Alles volgens de aangegeven tijd.

snelle bezorging

prima heel eenvoudig te bevestigen duidelijke beschrijving ook via you tube

EEN AANRADER

Prima ervaring! correcte omschrijving op de site, nergens goedkoper gevonden en een snelle verzending! Mijn volgende rolluik bestel ik hier ook terug!

Een betrouwbaar bedrijf, verstuurd ook snel.

Vanuit jullie was het goed geregeld. Vond het alleen jammer, dat ik zo'n duur pakketje in de voortuin lag. Kwam een dag te vroeg, dus was niemand thuis. Normaal gesproken, ligt er een briefje in de bus, dat je het dan ergens kon ophalen. NIET DUS. Heel slordig van DHL.

Ruim assortiment met prima prijs en tijdige levering

Raamhor voor schuin dakraam besteld. Bestelprocedure verloopt eenvoudig voor Velux dakraamhor. De hor is een originele Velux hor. Levering van Dakraampje was tijdig en de prijs was ok.

de rolhor werd super snel geleverd en voldoet prima

Goed en niet duur

Originele merkprodukten van goede kwaliteit. Alles keurig verpakt en snelle verzending. Een aanrader!

Uitstekende service

Kreeg nog een controle mail, of we de juiste zonwering hadden besteld.

Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Op tijd, goede beschrijving en redelijke prijs.

Goed bedrijf

Snelle levering, qualiteitsproduct wat makkelijk te plaatsen was.

Zoals de titel, snelle levering en makkelijk zelf te plaatsen. Origineel product.

Snelle levering en reactie

Ik heb twee dakramen besteld en had hier wat vragen over. Ik kreeg binnen enkele minuten al alles door. Super snel geholpen en met twee werkdagen had ik het binnen.

Erg tevreden 4 VELUX dakramen met rolgordijnen

4 dakramen van VELUX gekocht met verduisterende rolgordijnen, levering was binnen een week en we zijn goed op de hoogte gehouden, track en trace ontvangen voor de raamdecoratie en netjes het dagdeel van levering via de telefoon. We hadden bij een rolgordijn een probleem en onder service is daar een nieuwe voor geleverd. Helemaal goed en een dikke 10

Zeer Slecht

Dakraam bestelt kreeg snel.een mail dat hij 25 augustus geleverd zou worden bewust vrij genomen van me werk want 2e bezorging zou mij €80 ex btw kosten als niemand thuis zou zijn voor de ontvangst dat stond met vet gedrukt letters in het rood in de mail op zich begrijp ik dat prima. Dag voor de levering krijg ik de mail helaas vertraging met de levering van de raam wordt 28 augustus bezorgd met heelveel email verkeer met de de heer Emile Heuveling die overigens niet per telefoon bereikbaar is wordt enkel gezegt je moet het via de mail doen en wordt opgehangen als je ze belt zeggen ze Je moet een email schrijven heel kortaf en hangen ze op aangegeven dat zeer slecht uitkomt heb bewust vrij genomen voor de 25e dat dit mij gewoon vrije dag kost en vroeg voor een passende oplossing korting op de raam of bepaalde compensatie want dit betekende voor mij dus 28e weer vrij nemen maar de Dakraampje was constant zeer kort af in zij emails en ging niet opin op me vragen het was telken helaas kunnen we niks aan doen . 28aug weer vrij genomen bel ik de transport bedrijf die de raampje zou leveren waar ze blijven krijg ik te horen staat bij ons niet gepland voor de 28ste maar voor 31 aug want de order hebben ze pas net gekregen . Nou weer terug naar Dakraampje per mail krijg ik te horen we weten er niks van . Dus 2 dagen vrij genomen en nog geen dakraam van Dakraampje.nl van mij scoren ze lager dan een 0 sterren als het gaat om klanten service communicatie vriendelijkheid en afspraken na komen . Wil je geen gezeik en dat je besteling aankomt en gevoel dat je goed geholpen wordt en mensen je te woord staan? DAN MOET JE ZEKER NIET VIA DIT SITE IETS GAAN BESTELLEN WANT ALS ER IETS MIS GAAT DAN STA JE ALLEEN VOOR . Want oplossen doen ze niet voor je .

2 screentjes hier besteld bij levering en montage was er een screentje niet in orde, hierover contact opgenomen en ze hebben een nieuwe toegestuurd! Ze reageren snel en netjes opgelost! Super service niks op aan te merken

Via mail snel en duidelijk uitleg gehad

Ik had eerst gemaild omdat ik zeker wilde zijn dat ik het juiste zou bestellen. Snel antwoord en duidelijk uitleg ontvangen, besteld en snel geleverd. In de verpakking zat ook duidelijk uitleg bij.

Een kwaliteit product en snel geleverd

Had bestelling gedaan en betaald maar dacht geen reactie te krijgen. Dus ik mailde naar het bedrijf en kreeg vlot reactie terug. De orderbevestiging was in de spam box terecht gekomen. Prima producten en snelle levering! Een nadeel is dat DHL niet wacht tot je de deur open doet! Dus goed levertijd blok in de gaten houden.

snel en klantvriendelijk

Snelle levering van dakraam, zonwering en rolhor. Goede communicatie dat plissé gordijn wegens productieproblemen later kwam. Verkeerd gestuurde maat zonwering 1 dag later al in juiste maat nageleverd. Helaas hadden we een teveel licht doorlatende (10%) zonwering besteld bleek na montage. Hadden de optie met 1% gemist. Is opgelost doordat we het witte plissé gordijn konden annuleren en vervangen door een verduisterend rolgordijn.

goede snelle levering voldeed aan mijn verwachtingen

goed tevreden

Prima produkt geleverd

Mooi rolgordijn en keurige afhandeling

Snel en goed

Rolgordijn goed verpakt, netjes met handleiding, snelle bezorging. Top. Zeer tevreden.

Snel en goede prijs!

Heel snel en goed gekeverd, Ook de prijs is top!

Velux dakraamhorren besteld. Mooie hor en simpele, montage.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!