top service en scherpe prijzen

Al meerdere malen een accessoire besteld voor mijn velux dakraam; scherpere prijzen kon ik niet vinden; makkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Goede service, snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering. Tevens vind ik de extra service betreft het leveren van het juiste product, een goede service.

Prima geregeld.

Niets op aan te merken.

Snelle en goede levering

2 Velux verduisterende rolgordijnen besteld en 2 Velux horren. Goede kwaliteit en goede levering.

Zeer Betrouwbaar

Ik heb 2 Velux producten besteld, Na enkele dagen werden de originele producten al geleverd. Voor een prima prijs, en dus veel goedkoper als bij de Velux leverancier zelf. kortom ik ben een zeer tevreden klant.

Het rol gordijn paste prima en voldoet aan de juiste eisen.

Mijn ervaring met dakraampje is positief te noemen i.v.m. de kwaliteit van het geleverde product. Wat ik echter wel vreemd vond, is dat ik geen mailtje heb ontvangen zodat de bezorger van DPT totaal onverwachts voor de deur stond en nodig vond om keihard op mijn raam te bonken omdat hij vond dat ik niet snel genoeg op zijn zeer korte belletje reageerde. Als ik had geweten dat het product die dag om een bepaalde tijd geleverd had geworden dan had ik zeker gezorgd dichter bij de voordeur geweest te zijn. Dat is jammer want voor de rest ben ik zeker tevreden en zal zeker nog iets gaan bestellen.

Snelle levering en goeie prijs

Nadat ik de spullen had besteld, kreeg ik alleen een bevestigingsmail, maar geen mail wanneer de spullen werden geleverd. Op een dag stond DHL dan ook onaangekondigd aan de deur. Geen probleem, maar de beloofde mail met track&trace heb ik nooit ontvangen. Originele Velux hor en zonwering, even een puzzel om alles te monteren, maar alles zit en ziet er mooi uit.

Super geregeld ondanks Corona

Mooie velux verduistergordijnen tegen scherpe prijs en ondanks Corona snelle levering . Wij zijn er erg blij mee.

Prima levering

Voor verzending aanvullende controle gevraagd, prima procedure. Installatie beschrijving duidelijk en prima resultaat!

volgens afspraak levering en bestelde insectenhor was goed

Helemaal super

Wordt prima geleverd Zelfs gevraagd of het echt de goeie is die je besteld.

Overzichtelijke site, betaalbaar en snel en op tijd geleverd

Duidelijke website, duidelijke en tijdige communicatie en op korte termijn volledig uitgeleverd.

snel, en goede kwaliteit

snel reageeren, aardige mensen ik kan aanraden

Niets op aan te merken

Correct en netjes geholpen

Insectenhor gekocht. Dacht dat hij al op maat was, maar moet hem zelf nog op maat maken. Maar verder prima van kwaliteit.

Goede kwaliteit en vlotte levering.

Nadat ik het had besteld en betaald, ontving ik binnen 3 werkdagen mijn levering.

Mooie dakramen van Fakro gekocht.

4 dakramen fdy gekocht en we zijn erg blij met het advies tijdens onze zoektocht. De chat in de avond en antwoorden in het weekeinde zijn doorslaggevend geweest. Fijn bedrijf met de juiste expertise en advies.

Top! Super snelle en goede service.

De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken goed met je mee. Goed bereikbaar en niks is teveel gevraagd. Ik ben een zeer tevreden klant! :)

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie dakramen besteld Mooi snel geleverd volgens afspraak Goeie kwaliteit

Nadat ik met spoed een slaapkamer moest creëren, ook met ECHTE SPOED een dakraam met verduisteringsgordijn gekregen. En wat een service: goede duidelijke uitleg van vriendelijke mensen.

Snel en niet te duur

Na bestelling had ik nog een paar vragen deze weten snel en adequaat beantwoord. Goede kwaliteit

Goede service en snel antwoord

Ik heb ondanks deze zware tijden mijn rolgordijn snel binnen. Ik twijfelde over de kleur en via de chat werd ik geholpen om gratis kleurstalen aan te vragen. Ik kreeg snel antwoord per e-mail bij een vraag of ik de juiste code had besteld. Ik ben een zeer tevreden klant!

Onvolledige productspecificatie en dan niet thuis bij klachten

Ik heb een velux jaloezie besteld via dakraampje.nl. De levering was prima en de montage instructie is duidelijk. So far So good. Het pakket is geheel ingeklapt en zit vast met allerlei montage clips. Die clips gaan er stap voor stap uit/af gedurende het monteren. Op het einde kun je het jaloezie naar beneden trekken en is dan gebruiksklaar. Dan wordt ook de kleur van de jaloezie zichtbaar. En die kleur is in ons geval van witte jaloezieën een compleet andere wit dan het witte velux dakraam zelf. Het kleurverschil ziet er op zijn zacht gezegd niet fraai uit terwijl het beide VELUX producten zijn. Helaas wordt hier op de website geen vermelding van gemaakt want dan had ik wel een andere (contracterende) kleur gekozen. Hierop contact gezocht met dakraampje.nl en willen zij uitsluitend omwisselen als we het pakket in de originele verpakking retour sturen. En daar zit de clou want dat is onmogelijk aangezien je eerst geheel moet monteren voordat de kleur zichtbaar wordt ....en de verpakking dan dus aangebroken is. Hoe dan ook, dakraampje.nl houd voet bij stuk en wil alleen ruilen met originele verpakking want we zijn immers akkoord gegaan met de algemene voorwaarden bij het bestellen. Kortom, ik bestel hier nooit weer!

Betrouwbaar en meedenkend

Ik had een rolgordijn van velux besteld maar een vrij grote, ze hebben contact opgenomen om zeker te zijn dat ik zo.n groot dakraam heb. Prettig als ze meedenken en voorzichtig zijn mocht je onverhoopt een verkeerde maat bestellen.

Snelle leverring

Goede website, perfecte levering. Extra check qua of je het juiste besteld hebt.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!