Verduisterend rolgordijn besteld voor een dakraam. Zeer snelle levering en het paste troop de m. Een oudje te monteren.

Goede prijs en snelle levering!

Perfecte snelle levering en uitstekende montageadvies.

Hoewel ik de voorkeur heb om in een winkel inkopen te doen, vind ik € 50 verschil per rolgordijn wel erg veel, zeker als je er vier nodig hebt zoals wij in dit geval.

Alles in een keer goed prefect. ben zeer tevreden.

Volgende bestelling zal ik zeker weer bij jullie doen.

Super geregeld!

Netjes op tijd.

Simpel en duidelijke website

Snel en voordelig ge onden wat ik zocht

simpel en snel

Snel te bestellen, en in huis, simpel om te bevestigen.

Snelle levering en een goede prijs!

Keurig en correct

Prima service en correcte levering.

Goedkoopste kit die ik kon vinden en ik woon in belgië

Moest een onderhoudskit kopen voor een velux raam en nergens hadden ze het in belgië of voor belachelijke prijs. Dakraampje heeft me uit de nood geholpen goeie prijzen.

Prettig contact. Ik had een afwijkende bestelling en kreeg de controle vraag of ik me daar van bewust was. Vlotte levering in prima staat. Scherpe prijzen.

Vlotte en correcte afhandeling

Perfect zoals beschreven

Na bestellen en binnen een paar dagen in huis, super.

Makkelijke site waar je je product (snel) kunt vinden en gelijk ziet wat de kosten zijn. Na bestelling is het product snel geleverd wat voor mij heel mooi uitkomt.

snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Super makkelijke site snelle levering

Goede prijs snelle levering

Goede en snelle service

Heel tevreden over Dakraampje! Dakraampje vraagt via de mail een foto op van de code van je dakraam ter bevestiging. Dan weet je zeker dat je de juiste raamdecoratie besteld hebt! Heb je zelf de verkeerde besteld, dan mag een eenmaal geopende verpakking niet meer geretourneerd worden. Heel goed dat Dakraampje dit navraagt, ik kan me voorstellen dat kopers vaak codes door elkaar halen en dat zij dan veel retourzendingen krijgen met opengebroken verpakkingen. Ik had mijn bestelling nog voordat ik wilde terugmailen in huis, en in 20 minuten hadden we de Velux raamdecoratie al opgehangen. Super bedankt voor de snelle service!

Slecht

De bezorging was op tijd. Helaas heeft het Velux verduisteringsgordijn 2 gaatjes, waar licht doorheen komt. Het is dus beschadigd!

Prima product en snel geleverd

Een origineel Velux verduisteringsgordijn besteld bij dakraampje.nl, die snel werd geleverd voor een prima prijs! Top.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Het bestelde artikel werd de volgende werkdag geleverd. Goed verpakt en prima kwaliteit van hor.

Snel en goed

Eenvoudig bestellen, snelle levering, slechts 1 dag en goede kwaliteit. Kortom perfect

Betrouwbaar en snelle levering

Meerdere keren wat besteld. Goede service en levering!

Snelle levering, fantadtische nazorg.

Na levering met productiefout binnen 1 uur vervangend product geregeld zonder lastige vragen of bijkomende kosten. Top.

Snel bezorgd, andere winkels hadden een veel te lange levertijd.

Compleet pakket alles wordt er bijgeleverd om te monteren. Duidelijke handleiding. Snelle reactie via chat en goed advies

Binnen 2 dagen levering

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!