Snel en duidelijk, dus alles goed gekomen.

Aanrader

Duidelijk en snel

Goede site, snelle reactie en bezorging uitstekend assortiment

Snelle levering Duidelijke website Nog niet uitgepakt en geïnstalleerd

Goede website

Gemakkelijk te bestellen en een hele goede nazorg

Informatief, snel en correct geleverd

Informatieve, gebruikersvriendelijke website, snelle toegang tot de gewenste informatie, duidelijk bestel-en betaalprocedure en correcte en snelle levering.

goede levering en snel

Zou er zo weer bestellen

Zeer snelle levering in 2 dagen!

Snelle levering, scherpe prijs

Snelle levering, scherpe prijs

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Al eerder een rolgordijn besteld. Net als De vorige keer, makkelijk de juiste gevonden en besteld. Mail gekregen met de vraag vokr een foto of het de juiste was. Daar zou een antwoord op gegeven kunnen worden, zoals iets van:u heeft inderdaad de juist maat besteld, we gaan deze opsturen. En de volgende dag was het gordijn in huis.

gewoon goed, snelle levering

gewoon goed, snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit

Twee dagen later na bestelling in huis. Jammer dat je voor andere kleuren zoveel meer moet betalen

Netjes op tijd geleverd

En makkelijk te installeren

mooi handig systeem

Heb hem voor mijn moeder gekocht en gemonteerd. De lengte kan tot 2 meter had 1.50 nodig dus zaag je af. Ziet er heel mooi uit en werkt goed. Ik heb hem zo gemaakt dat je hem zelf omhoog en omlaag schuift. Wat als hij zelf naar boven schuift kan mijn moeder er niet meer bij hahaha. Maar kan je zelf stellen met de draden. Ik ben er heel blij mee en mijn moeder ook.

Ouderwetse service in hedendaags jasje

Duidelijke website met heldere informatie. Snelle levering en correct verpakt.

Snel en goede prijs

Snel en goede prijs

Perfect!

Wel helaas vertraging betreft de bezorging maar dat lag aan de bezorgdienst! Waar het omgaat, het rolgordijn voor het dakraam ...SUPER...duidelijke montageaanwijzingen erbij! Het monteren was zo gepiept! Helemaal blij mee!

Gewoon op zijn oud Hollands, nakomen wat je beloofd !

Gewoon op zijn oud Hollands, nakomen wat je beloofd !

Goeie website

Levering ging voorspoedig. Na bestelling krijg je een mail met daarin de vraag alles goed na te kijken en je kunt hen ook vragen mee te kijken. Als het niet goed is zijn de (retour) kosten anders voor jou. Ik denk dat ze bij fouten contact zullen opnemen. Het zou echter fijn zijn ook contact op te nemen, bevestigingsmailtje, dat je het juiste product hebt besteld. Nu hoor je verder niks meer.

perfecte en snelle levering

al 2x bestellingen geplaatst, goede ervaring

Prima aanbod en levering

Goede website met duidelijk aanbod. Vooral de check op serienummer op het raammodel voor en na bestelling was erg verstandig en resulteerde in het juiste product.

Goed geregeld

Past prima hopelijk gaat het lang mee

heel duidelijke uitleg bij bestellen perfect

duidelijke uitleg bij het bestellen van het juiste product

Vlekkeloze service en levering

Helemaal tevreden

Korte levertijd, goeie prijs en dito bezorging

Aanradertje!

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!