goede prijs/kwaliteit

Prijs was prima voor Velux. Snelle levering

Snelle levering, fijne partij

Fijn dat achteraf gevraagd wordt een foto te versturen van het betreffende dakraam zodat de bestelling in één keer goed gaat.

Je krijgt wat je besteld en op tijd

Perfecte begeleiding bij het aankopen van raam decoratie

Scherpe prijs en goede service

Prijs van het product ten opzichten van de markt is scherp. De verzending van het product was binnen 1 dag.

Snel en goede comunicatie

Snel geleverd tegen een goede prijs

Prijs goed, snel en netjes

Hadden het druk, maar maakte toch tijd vrij om te komen. Komen afspraken na!!

Super!!

Heb een zonnescherm gekocht voor mijn Velux dakraam, verassend goedkoop en ook nog van het merk Velux. Levering was ook supersnel!!

Goede service, goede levering.

Goed tevreden. Snelle levering

2x bestelling gedaan eng iedereen tevreden. Graag met mij contact opnemen voor info materialen. 0650422995

Echte Velux. Veel voordeliger

Overzichtelijke site , snelle levering

Overzichtelijke handige website, snelle levering

Goede prijs levering niet de volgende dag

Zeer scherpe prijzen levering duurt wat te lang

Goede site en producten, tegen de beste prijs

Velux dakraam al voor de 2 keer iets bested en levering is goed via verdeelpunten.

Vakkundig advies,mooi assortiment,snelle levering.

Zie mijn zin

past prima tegen zeer passende prijs

Vooral door de Vlaamse video op you tube was de montage goed te doen . De Nederlandse versie kan een stuk duidelijker !

Uistekend

snelle levering, weinig kans op verkeerd product door het stellen van aanvullende vragen.

Makkelijk te bestellen, duidelijk en snel binnen

Alles prima voor elkaar! Snel en goedkoop.

Met die hitte deze zomer hadden we voor ons dakraam een buitenzonnewering nodig. Besteld bij Dakraampje.nl en twee dagen later hadden we het binnen. Nou ja ff dan, want een uur later zat het al gemonteerd aan de buitenkant. Mooi toch?

Helemaal tevreden

Levering volgens afspraak en alles prima in orde.

nette en keurige complete levering

het was een keurige nette levering echter niet zoals website doet beloven, nu besteld morgen in huis er ging een paar dagen overheen terwijl het wel op voorraad stond voor mij maakte het nu niet uit maar is wel misleidend als je denkt het de volgende dag te ontvangen je hebt dan al wel betaald en kan niets anders dan wachten

De levering was snel Wat wij vonden is dat j jullie nog een controlle uitvoeren na de bestelling

In alle opzichten prima voor elkaar.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede communicatie en snelle levering.

Snelle levering en goed product

Verduisterende rolgordijnen besteld voor dakramen, stuk goedkoper dan elders. Vragen nog goed na voor de correcte maten . Snelle levering. Dus helemaal TOP.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!