Levertijden kloppen niet met werkelijkheid

Laat je niet misleiden door de indicatie 'op voorraad' en levertijden van 3 tot 5 werkdagen. Levertijd blijkt na navraag te doen ruim 3 weken te zijn! Hierover wordt niet vooraf gecommuniceerd, telefonisch is men ook niet bereikbaar. Enige contact mogelijk is via e-mail.

goed en snel

prima ervaring met dakraampje 2 velux rolgordijnen bestelt snelle levering prima geholpen dus dik tevreden

Word netjes verstuurd, echt verduisterend en betaalbaar

Ik geloofde eerst niet dat ik een echt Velux verduisterd rolgordijn zou krijgen, het scheelt zoveel euro's vergeleken met bijv de Velux shop. Bij ontvangst bleek het dus gewoon een originele te zijn, met super goede en duidelijke instructies voor het monteren. Het rolgordijn maakt de slaapkamer aarde donker, het sluit heel goed af. Raad het iedereen aan!!

Snelle levering. Kwaliteit producten!

Na veel zoeken, heb ik de goedkoopste gevonden. Waar het ergens anders 20-30% duurder is! Goede service en kwaliteit 💪

voldoet precies aan de verwachtingen

Vlot en correct voor de juiste prijs. Geen enkele kritiek.

Goed product, onduidelijk proces, onprofessionele bedrijfsnaam en -site

Trage levering, onduidelijke trace&track

Prima en snelle levering

Producten zijn goed. Levering door dpd is een probleem. Laat geleverd. Niet geleverd.

Geen contact gehad met medewerkers

Online besteld , wat mij betreft alles prima in orde.

Zeer tevreden over de geleverde goederen en de manier waarop.

Goede overzichtelijke site. Levering van de goederen is goed te volgen en eventueel aan te passen.

Ok

Alles verliep naar wens, we zijn zeer tevreden.

Goede correcte service

Pakket werd op tijd geleverd. Extra confirmatie van de juistheid van de bestelling vond ik zeer netjes.

Goede en snelle service.

Goed en snel contact. Ook nog extra controle om te kijken of je het juiste nummer en type hebt ingevuld. Keurig.

Prima passende hor

Correct

Snel,goed en goedkoop.

Screen voor een veluxdakraam gekocht. Snel geleverd met verwijzing voor montage. Prima.

Prima levering met aandacht voor maatvoering

Snelle bezorging, alleen wel opletten dat de bezorger het pak zonder deuken aflevert.

Snelle correcte service! Hier zal ik zeker een volgende keer weer bestellen! Aanbevelenswaardig!

Snelle levering, scherpe prijzen, zelfs de cashback acties werd zeer snel afgehandeld

Goede en snelle service

Erg fijn dat jullie nog een check deden naar type dakraam.

Snelle verzending

Goed controle van de bestelde producten

Mailt mbt controle was door ons te laat gelezen om nog te checken

attente terugkoppeling/controle over type en code rolgordijn

Nadat ik mijn keus had gemaakt wat betreft rolgordijn kleur en maat etc en de raamcode bleek dat ikzelf toch geen juiste raamcode had opgegeven. Ik kreeg dus het verkeerde rolgordijn, eigen schuld dikke bult. verder ben ik zeer tevreden over de manier van verzenden / leveren van het product. Nogmaals ikzelf moet beter kijken en zo is dat.

goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Snelle levering... mooie kwaliteit

Supersnel geleverd en uitstekende kwaliteit

Snel, kwalitatief en dat tegen een scherpe prijs.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!