Snelle e duidelijke reactie op mijn vraag.

Snelle levering, goede producten duidelijke site

Duidelijke site, goede opvolging en controle van de juiste maat. Samengevat voor herhaling vatbaar om wat te bestellen. Scherpe prijzen.

snelle service en nette prijs

Goede service snelle verzending en nette prijs

Heel goed, fijne service

Super. Ook fijn dat even gecheckt wordt of je wel de goede zonwering hebt gekocht. Goede, snelle en nette levering ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar

Netjes op tijd en volgens afspraak geleverd. Nog vooraf een berichtje gehad om de bestelling te controleren. Helemaal top.

Goede service, snelle levering

In een weekend besteld, en vanwege een melding over langere levertijden toch contact met ze gehad en ma de order mij beloofd dat de Velux zonnescherm de dinsdag daarna geleverd zou worden en die kwam ook op beloofde tijdstip. Dikke pluim!

Goed en snel

Goede prijs, prima levering. Hoewel het op maandag werd bezorgd in plaats van doorgestuurde zaterdag. Gelukkig had ik de oude er nog niet afgehaald.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering, goede prijs

Goede service, duidelijke website. Het controle emailtje om te checken of de juiste maat is ontvangen is erg prettig. Het enige minpuntje vind ik de bezorgservice. De DPD laat met enige regelmaat een steekje vallen. Zo bezorgen ze pakketten bijna nooit direct aan huis, maar meestal droppen ze het bij een DPD verzamelpunt in het dorp. Ik vermoed dat ze dit doen omdat ik nogal achteraf woon. Zo ook deze keer, zonder communicatie hierover naar mij, dus moest ik zelf gaan zoeken waar mijn pakket gebleven was Jammer. Ze geven zelf aan dat het druk is en er daarom niks aan te doen is. Ikzelf vind dat ze best even een mailtje kunnen sturen op het moment dat het niet lukt om direct naar mijn huis te komen.

Fijv sterren

Top service, snelle levering

top

Duidelijke website. Bestelling snel binnen zoals beloofd. Prijs echt lager dan bij anderen terwijl het het originele product is. Goed verpakt.

Snelle levering voor een scherpe prijs

Super tevreden met mijn originele luxaflex rolgordijn. Veel goedkoper dan elders en ook nog snel geleverd! Een aanrader dus dakraampje.nl

Keurige afhandeling, levering iets later dan door mij verwacht

Blij met mijn rolgordijntjes! Precies zoals ik ze had gewild. De laagste prijs die ik online kon vinden.

hele goede service

Prima service, snel en goed

Snelle service, makkelijk te installeren

Producten (2 verduisterende velux- gordijnen) werden op tijd geleverd. Duidelijke handleiding, installatie was redelijk eenvoudig. 1 zijde paste niet zoals in de beschrijving stond, daar zit nu een kiertje. Verder wad alles eenvoudig in elkaar te zetten.

Alles goed Op de mail en track immer na die ik een dag van te voren niet gekregen heb

Heb nog geen ervaring, het is de eerste keer dat ik wat besteld heeft. Wat ik heb besteld is de levering vrij snel en je word goed op de hoogte gehouden via de mail, top.

Snelle levering. Heel goed dat er na de bestelling nog een mail komt om de code die op het dakraam stond te fotograferen en even te mailen, zodat het bestelde het juiste is. Zeer attent. Alleen jammer dat DPD niet op zaterdag bezorgd, terwijl je op vrijdag wel een mail krijgt dat het de volgende werkdag wordt bezorgd. Is een beetje verwarrend. Na even googlen kom je er achter dat DPD op zaterdag niet bezorgd.

Alles klopte.

Snelle levering uitstekende service en prijs

Voor mijn 20 jaar oude velux dakramen wilde ik de oude bouwmarkt rolgordijnen vervangen. Via Google prijzen vergeleken en dakraampje.nl sprong eruit. Overzichtelijke website, via het keuzemenu vond ik al snel de juiste maat. Na bestelling ontving ik een email om te laten controleren of ik de goede maat had besteld. Dat werd nog een keer geverifieerd. Erg prettig dat er meegedacht wordt, want geopende verpakkingen worden niet retour genomen en Velux is niet goedkoop. De rolgordijnen met plisse werden de volgende dag geleverd en installatie was een peuleschil. Ben superblij met de aankoop! De Velux rolgordijnen lopen supersoepel, kwaliteit! Omdat Dakraampje een officiele dealer is van Velux, kreeg ik ook nog een retourbedrag van Velux na het inzenden van mijnfactuur (digitaal) Deze actie loopt nog tot eind juni 2019, dus doe er uw voordeel mee.

Snel en goed geregeld

Accuraat

Positief

Keurig en snel geleverd

goed en snel

Helemaal tevreden

Snelle service dakraampje.nl slecht ingepakt en bezorging dpd.

Dakraampje.nl heeft het pakket snel verstuurd. Verpakking was niet bestand tegen de bezorgers van dpd. Een extra doos om de verpakking zou mooi zijn. Rolgordijn kost toch 100 euro. Bezorger DPD krijgt 1 ster komt afspraken niet na en 3 dgn langer op mn pakket moeten wachten.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!