Zeer slechte communicatie

Er komt wel verlichting door het dakraam.

Op de site staat dat de kwaliteit goed is en dat dakraam volledig gedekt is, maar dat is niet zo. Er schijnt nog steeds licht doorheen, dat is vervelend. Verder wil ik ook iets positiefs mededelen. De levering was top, zoals afgesproken. Ook is het dakraam heel makkelijk op te zetten.

alles volgens plan

alles volgens plan

Goede service! Zelfs controle of artikel juist is.

Prima service! Snelle reacties op mail

Makkelijk en snel

Makkelijk besteld, vlot geleverd na een paar dagen.

Goedkoopste van alle markt komt snel en beschrijven is duidelijk.

Snel, correct en extra service v.w.b. maatvoering.

Na elektronische bestelling extra service op het gebied van maatcontrole en snelle levering. Geweldig.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Erg fijn dat u een extra controle heeft gedaan om te checken of wij de goede maat hadden besteld.

Helemaal prima.

Duidelijke website, snelle levering en goede service.

Snelle en goede levering, prima service

Snelle en goede levering, prima service

Goede communicatie en lage prijzen.

Goede communicatie en lage prijzen

Prima zaak

Na het controleren of de rolgordijnen de juiste waren . De volgende dag in huis voor een mooie prijs .

Goedeavond, Makkelijk en snel te bestellen en een snelle levering. Met vriendelijke groet, Hamicon gordijnenatelier, Marc Striekwold

Bestellen is eenvoudig, Levering was snel en juiste product, voor een goede prijs.

Goede service. Controle dmv foto's of het juiste artikel is besteld.

Duidelijke en betaalbaar

Online bestelling. Alles was/is duidelijk. Snel bezorgd, snel geplaatst. Kikadewado.(kind kan de was doen, echt eenvoudig)

We hebben via de site onze bestelling gedaan, deze was zeer gunstig geprijsd en de levering liep per

Wat ik erg op prijs heb gesteld is de controle op het juiste typenummer. Er werd aangeraden om een foto van het type raam te maken om misverstanden te voorkomen.

Service op maat

Heel erg duidelijke website. Produkten zijn makkelijk te vinden. Levering snel en gemakkelijk. Ik ben erg tevreden met dakraamlje.nl

Gewoon zoals het hoort,bestellen en ontvangen

Moest snel een nieuwe hoor voor de dakraamen,website duidelijk en goed geïnformeerd via mail. Top

Twee dakraamrolgordijntjes besteld, en kreeg al snel de bevestigingsmail. Tevens werd er een extra controle gevraagd door middel van een foto van de maatcode in het raam om zeker te zijn dat je de juiste maat bestelde voor het juiste raam. Top! Gordijntjes snel ontvangen en alles helemaal in orde!

Snelle levering voor een goede prijs

Snelle levering voor een goede prijs

Duidelijke website, makkelijk besteld en snel in huis! Zeker een aanrader!

Op tijd geleverd. Prima gegaan

Goede en snelle service.

vlotte levering, goed contact

Na de bestelling te hebben ingevoerd (op zondag) kreeg ik meteen een mail terug om te checken of ik echt de juiste maten en codes had ingevoerd, was ik erg blij mee.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!