Goede prijs en snelle levering

Snelle service en binnen een dag geleverd als het artikel op voorraad is. Ook doen ze een dubbel check of je de juiste maat besteld hebt doormidden van het opvragen van een foto. Helemaal goed.

Goede site prima service goede prijs

De bestelde rolgordijnen werden snel geleverd

Snelle service en tevreden over het product

snelle levering tegen goede prijs. Houden zo!

snelle levering tegen goede prijs. Houden zo!

Supergoed

Erg makkelijke montage, snelle levering. Heel tevreden.

Goede ervaring betreffende check voor levering. Juiste spullen ontvangen en goede cashback actie.

Super fijne ervaring met dakraampje.nl. Bestellen liep voorspoedig, netjes dat het nog gecontroleerd wordt door middel van een foto of je wel het goede velux rolgordijn hebt gekozen. Snel geleverd.

Meerdere bestellingen gedaan. Alle keren goede service. Nooit problemen gehad

Geen op- of aanmerkingen

Prima levering, weekend besteld, maandag verzonden, dinsdag geleverd. Montage velux buitenscreens makkelijk en snel te bevestigen.

Duidelijke site en snel geleverd.

Dakraampje.nl heeft een duidelijke website en helpt je mee om het juist product (voor ons verduisterend gordijn voor VELUX dakraam) te kiezen. Alles werd snel geleverd.

Positief, netjes

Onlangs heb ik een hor voor ons velux dakraam besteld, na de bestelling kreeg ik, naast de bevestiging,ook nog een controle mail om te checken of we wel de goede hadden besteld. Heel fijn, zo weet je bijna zeker dat het product niet retour hoeft. Nadeel is de verzending , maar dat lag bij de dpd denk ik, kreeg een mail wanneer het bezorgd zou worden, bleef er voor thuis maar toen bleek dat het toch pas de volgende dag bezorgd zou worden..

Snel geleverd. Prima!

Heel fijn en super snel

Ik bleek toch een verkeerde besteld te hebben, maar door controle is deze fout hersteld Ben heel tevreden

Prima leverancier

Proces bestellen is duidelijk, wordt netjes en optijd geleverd.

Netjes gecontroleerd en op tijd bezorgd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Het is fijn dat ze extra bevestiging vragen over het soort raam wat je hebt. De levering is snel en de kwaliteit van de gordijnen is goed. En de prijs is ook fijn!

snelle levering, voordelig, en compleet.

snelle levering, voordelig, en compleet.

Goed gegaan van bestelling tot levering

Besteld en snel bezorgt gekregen

Snelle en voordelige levering

Snelle en voordelige levering

Snelle en correcte levering

Duidelijke website, snel kunnen kiezen, levering op tijd zoals beloofd. Prima.

Prima prijs! Geleverd wat gevraagd was.

Snelle levering. Duidelijke website en de nacontrole is ook goed.

goede service en snelle verzending

Goede service na aankoop en snelle verzending. Prima site met voldoende keuze.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!