Pluspunten
Keurig geholpen, zelfs terugkoppeling of de juiste artikelen waren besteld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijn dat de foto's van de dakramen nog even gecheckt werden.
Pluspunten
Zeer snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie over juiste formaat
VerbeterpuntenTerugkoppeling dat foto’s juist zijn ontvangen en dat de aangeleverde gegevens kloppen.
Pluspunten
Vlugge ontvangst ! Gemeld na bericht van levering om bepaald uur , dat we niet thuis waren en het pakket naast huis te plaatsen . Alles is volgens afspraak gebeurd! Prima dus
Pluspunten
netjes geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Lekker snelle levering
Pluspunten
Zeer correct en goede prijs. Ik koop hier zeker nog. Groeten Dave
Pluspunten
Snelle levertijd en na bestelling direct een mail om productnummer te checken. Top service!
Pluspunten
Pluspunten
Heldere website
Pluspunten
Goede service! Ik heb een buiten screen voor een velux dakraam besteld en ik kreeg een controle mailtje met de bevestiging dat ik het juiste screen had besteld.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
de goedkoopste van allemaal!!! en heb heel wat site's vergeleken maar deze is toch echt de goedkoopste en dan heb ik het over echt 100 tot 200 euro in verschil aan prijs !!!! echt een aanrader hoor !!
Hadden een klacht over teveel lichtinval bij een Velux verduisterend rolgordijn. Dit wordt niet opgelost. Kastje naar de muur verhaal. We hebben meerdere Velux verduisterende rolgordijnen in huis welke wel goed zijn. Dus kunnen goed vergelijken.
VELUX nederland heeft uw foto beoordeeld, VELUX geeft aan dat het kleine beetje licht wat erdoor komt heel normaal is en dit nog geen 2% is en uw rolgordijn dus 98% verduisterend is. Mocht u niet tevreden zijn dan kan het gratis retour en storten we de aankoop terug. Ook hebben we gevraagt naar een foto van uw andere gordijn maar nooit ontvangen. VELUX geeft aan dat wanneer we een nieuwe sturen dit het randje licht boven de cassete niet weg gaat nemen.
Pluspunten
Gewoon goed!
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!