Pluspunten
Snel volgens afspraak afgeleverd.
Pluspunten
Vlotte levering, perfect product.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en snelle leveringen.
VerbeterpuntenBij verpakken/vesturen van de paketten is het een beetje jammer dat het plakband over de type-aanduiding van het rolgordijn is geplakt. Hierdoor is van buitenaf niet meer goed zichtbaar welk product nu precies in welke verpakking zit.
Pluspunten
super snelle levering, gordijn was goedkoper dan concurrenten dus helemaal blij mee.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site en informatie.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
We hebben in uw dossier gezien dat u een dakraam type 4 rolgordijn besteld heeft, deze past niet op een SK06. ook heeft u de order al een paar maanden in huis en gemonteerd. Deze past inderdaat niet op een SK06. Doordat u deze al een paar maanden in huis heeft en gemonteerd heeft kan dit inderdaat niet retour. Voor een nieuw rolgordijn wil ik u best korting geven. De gebruikte en verkeerd bestelde kunt u het beste op marktplaats verkopen. Met vriendelijke groet, Emiel
bedankt voor deze mooie beoordeling namens het team van wwwdakraampje.nl
bedankt voor deze mooie beoordeling namens het team van www.dakraampje.nl
Pluspunten
Klant wordt behoed voor plaatsen foute bestelling door na plaatsen bestelling nog een controlevraag te stellen. Beoordeling antwoord hierop werd zelfs 's avonds nog gedaan waardoor bestelling geen vertraging oploopt!
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
actief bijverkopen van het bevestigingsmateriaal voor de golfplaat. Ik kwam er bij het ophalen toevallig achter.
Pluspunten
Zoals het hoort. Kwaliteit spullen en snelle levering!
VerbeterpuntenIk had een velux zonwering aangeschaft in de zomerperiode. Toen ik betaald had ontving ik een mail met daarin de opmerking dat de levertijd 3 dagen langer zou duren. Dit was ook het geval. Het zou netter zijn als deze opmerking al geplaatst wordt voordat je hrt product hebt aangeschaft. Ik mijn geval maakte de drie dagen vertraging niet uit, maar je zult het product maar net de volgende dag in huis willen hebben.
Verbeterpuntengeen
Geen, maar jammer dat cash back zo moeizaam verloopt. Bedrag nog steeds niet terug ontvangen.
Pluspunten
Ze zijn al zo goed!
VerbeterpuntenPrima georganiseerd. Luid en duidelijk én snel in reactie
Pluspunten
Het verloopt zoals het hoort. Betrouwbaar bedrijf. Top Service!
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!