Snelle levering!

De aankoop is gewoon goed gegaan.

Door de vele coderingen is velux een moeilijk product, maar dakraampje lost dat goed op door een foto te vragen van het typeplaatje,

Scherpe prijzen en snelle levering

Keurig volgens afspraak, snel geleverd

keurig geregeld

Een verduisteringsgordijn besteld voor een oud type dakraam. Bij de montage werd zichtbaar dat er plooien in de stof op de onder strip zaten. Online contact gezocht. Binnen 2 weken er keurig een nieuw verduisteringsgordijn geleverd onder garantie. Zeer tevreden over deze keurige afhandeling. Theo van den Elzen.

Vlotte levering, niet schadevrij

Afwikkeling en bezorging ging vlot. Een aluminium profile was verbogen, maar kon nog grbruikt worden. Produkt origineel afkomstig uit VELUX UK?

Eenvoudig en adequaat

Verduisterende rolgordijnen Velux besteld. - eenvoudig bestellen en goed prijs - levering was snel, correct, compleet en zonder schade

Prima, maar onduidelijk welke dag bezorgd

Het was niet duidelijk na aankoop wanneer het raam bezorgd zou worden. Het zou al fijn zijn als er een mail komt met: "bezorgd uiterlijk op....(datum)

Prima geregeld

Kwam om een insectenhor op te halen. Het lag klaar, werd prettig geholpen.

Op tijd en in prima conditie geleverd

Alles Op tijd en volgens afspraak geleverd

Zoals omschreven op de website, zo ook geleverd.

Velux insecten rolhor, mooi product, duidelijke instructie meegeleverd, in de zelfde week geleverd, kortom zeer tevreden.

Prima service, goede producten.

Kwaliteitsproducten die snel worden geleverd. In de afgelopen jaren 4 dakraamrolgordijnen besteld, allemaal naar wens.

Super goed

Makkelijk online te bestellen en zeer snelle levering van een origineel Velux rolgordijn. Ook een goede prijs vergeleken met andere sites.

geweldige snelle levering. Alles prima beschermd verpakt

prima service

top spullen

prima alternatief en het geeft de ramen een tweede leven

Product en levering voldoet aan de verwachtingen

Levering en product voldoet aan de verwachtingen.

Een goed pakket wat zelf prima te plaatsen is!

Goed verzonden pakketje, het plaatsen van het scherm was zeer makkelijk .

Prima service en op tijd geleverd

Hor en verduisteringsgordijn van Velux passen perfect.

Betreft levering zonwering voor Velux dakraam (handbediend). Goede vooraf controle op een bestelling, opdat er geen verkeerd item geleverd zal worden. Snelle levering. Top. Enig minpuntje: zowel de pdf file voor montage als het filmpje blinken niet uit in duidelijkheid. Het verwijderen van een bovenstrip uit het Velux dakraam is toch wel eng. Je gaat twijfelen, moet ik dat helemaal demonteren? En de bijsluiter van Velux is daaromtrent ook niet helder. Maar toen we door hadden wat wel en niet verwijderd kon/mocht worden ging de montage supersnel. Geweldige oplossing om de warmte buiten te houden.

Makkelijke om te bestellen en snel geleverd.

Snel en goed

Makkelijk te kiezen wat de goede maat is. Snelle levering. Originele rolgordijnen van Velux tegen een goede prijs.

Zoals altijd scherpe Prijzen en snelle levering

Rolhor voor dakraam besteld. Reeds eerder besteld hier en eigenlijk altijd prima. Wel kan de verpakking nog verbeterd worden, deze worden zonder verdere omdoos of bescherming geleverd en aangezien het van ver moet komen zitten er altijd beschadigingen op de verpakking. Velux verpakt goed dus geen groot probleem maar het staat wel erg slordig (twee keer meegemaakt nu)

Contact matig. Materiaal goed

Chat niet mogelijk. Moest via mail. Antwoorden op vraag vond ik niet oke. Was in staat om bestelling ergens anders te doen. Gevaar van mail ipv gesprek is dat berichten anders kunnen overkomen

Na het lezen van de documentatie is de montage goed gelukt.

Alles prima verzorgd netjes verpakt en duidelijke documentatie. Voldoende bevestigingsmateriaal voor op hout of stenen muur,

Goede service en snelle reactie.

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!