Product en levering voldoet aan de verwachtingen

Levering en product voldoet aan de verwachtingen.

Een goed pakket wat zelf prima te plaatsen is!

Goed verzonden pakketje, het plaatsen van het scherm was zeer makkelijk .

Prima service en op tijd geleverd

Hor en verduisteringsgordijn van Velux passen perfect.

Betreft levering zonwering voor Velux dakraam (handbediend). Goede vooraf controle op een bestelling, opdat er geen verkeerd item geleverd zal worden. Snelle levering. Top. Enig minpuntje: zowel de pdf file voor montage als het filmpje blinken niet uit in duidelijkheid. Het verwijderen van een bovenstrip uit het Velux dakraam is toch wel eng. Je gaat twijfelen, moet ik dat helemaal demonteren? En de bijsluiter van Velux is daaromtrent ook niet helder. Maar toen we door hadden wat wel en niet verwijderd kon/mocht worden ging de montage supersnel. Geweldige oplossing om de warmte buiten te houden.

Makkelijke om te bestellen en snel geleverd.

Snel en goed

Makkelijk te kiezen wat de goede maat is. Snelle levering. Originele rolgordijnen van Velux tegen een goede prijs.

Zoals altijd scherpe Prijzen en snelle levering

Rolhor voor dakraam besteld. Reeds eerder besteld hier en eigenlijk altijd prima. Wel kan de verpakking nog verbeterd worden, deze worden zonder verdere omdoos of bescherming geleverd en aangezien het van ver moet komen zitten er altijd beschadigingen op de verpakking. Velux verpakt goed dus geen groot probleem maar het staat wel erg slordig (twee keer meegemaakt nu)

Contact matig. Materiaal goed

Chat niet mogelijk. Moest via mail. Antwoorden op vraag vond ik niet oke. Was in staat om bestelling ergens anders te doen. Gevaar van mail ipv gesprek is dat berichten anders kunnen overkomen

Na het lezen van de documentatie is de montage goed gelukt.

Alles prima verzorgd netjes verpakt en duidelijke documentatie. Voldoende bevestigingsmateriaal voor op hout of stenen muur,

Goede service en snelle reactie.

Prima snelle service.

voor 1 raam verkeerde gordijn besteld. Deze was snel geannuleerd en ook snel weer de juiste besteld. Het foto systeem werkt goed. Snelle en vriendelijke klantenservice.

Track en trace code sturen ka iets sneller Product voldoet prima. Goed verpakt. Montage bijsluiter mag nog iets duidelijker.

Product is prima, snelle levering. Bezorging door DPD waardeloos.

Het verduisterend rolgordijn is snel en goed geleverd. Ik had een vraag via de chat en die is meteen beantwoord! Mijn advies is om een andere bezorgdienst te kiezen want hier in de regio is de bezorging door DPD echt heel slecht: bezorging gemist terwijl we wel thuis waren. Ze zijn dus niet langs geweest. Pakket bij een ander DPD punt bezorgd dan werd aangegeven. was een hele zoektocht om het pakket te vinden!

Hele snelle levering

100% tevreden, van bestelling t/m de levering

Zoals mijn titel al zegt, 100% tevreden... ruime keuze, top kwaliteit en snelle levering, wat wil je nog meer!

SNELLE SERVICE, CORRECTE LEVERING

BINNEN DE GEMELDE LEVERINGSDAGEN GELEVERD, NIET OVERTOLLIG INGEPAKT (ALLEEN VERPAKKINGSDOOS VELUX) top !!!

Goede snelle levering

Vlotte correcte afhandeling

Vlot overzicht op de web pagina. Na de betaling een mailtje waarbij ik mijn bestelling kon volgen. 2 dagen later was mijn bestelling perfect thuis afgeleverd in België . 10/10

Alles tip top in orde

Mooi zon verduistering rolgordijnen voor dak raam was wel ff vogelen hoe die er in moest beschrijving maarff weer goed bekijken duidelijk en is gelukt

Snel geleverd!

Artikel werd heel snel geleverd. En dit voor een scherpe prijs!

Emails kwamen binnen in ongewenste mails , Buiten dat was de communicatie perfect.

Werd op zeer goede wijze geadviseerd, er werd goed mee gedacht. Daarbij is de prijs ook nog oke.

Goed verpakt

Op tijd geleverd

Goed geregeld snelle verzending

Goed geregeld snelle verzending

Conradweg 10

6827 BZ Arnhem

Over Dakraampje.nl

Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!