VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Dakraamrolgordijnen besteld van Velux, waar ik zeer tevreden mee ben. Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.
VerbeterpuntenWebsite mag voor mij iets overzichtelijker, was even zoeken voordat ik de juiste maat rolgordijn had gevonden.
Pluspunten
Volgende dag in huis
VerbeterpuntenGeen. Helemaal prima!
Pluspunten
Prijs was goed . Snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie omdat jullie vragen of het echt de juiste maat was dus ik de code doorgegeven wat er in het dakraam stond en jullie verifieerde dat het de juiste maat was van mijn bestelling. Zo voorkom je dat je het produkt niet retour hoeft te sturen. Heel goed
Pluspunten
Snelle service als producten op voorraad zijn. Controle mogelijkheid bij bestelling is goede service.
VerbeterpuntenDuidelijkheid over levertijden bij bestelling.
Pluspunten
Snelle en keurige levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima website, snelle levering. Van harte aanbevolen
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie je wordt niet terug gebeld, en je kunt blijkbaar ook niemand aan de lijn krijgen. Nu er een mindere beoordeling heeft plaats gevonden, weet u mij direct te vinden en wordt ik gespamd met mail. of ik de beoordeling niet wil aanpassen. En weet u of mijn vraag dringend was? raar..... bel niet voor niets, voor mij was het dringend en had geen andere mogelijkheid om contact met u op te nemen. Maak dan geen belofte dat u binnen 1 uur terug belt als u dat niet kan. Ik kan een uitzondering zijn, maar zoals u nu met mij gecommuniceerd klopt van geen kant.
Beste heer, zoals u kunt terug lezen in de vakantie melding zijn wij via de live chat of email bereikbaar. Het is dan handiger even uw vraag per email te stellen, we zullen deze snel beantwoorden.
Pluspunten
Super klantenservice, waarbij je na je bestelling ook nog kunt laten checken of je het goede Velux artikel besteld hebt. Snelle levering. Heel fijn om hier besteld te hebben!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Perfect weergegeven op de site past perfect
Bedankt voor deze beoordeling en veel plezier van uw zonwering met deze warme dagen. Met vriendelijke groet Emiel
Pluspunten
goede prijs! goede communicatie via chat en mail over bestelling inhoud en bestelling plaatsen. Goede controle over de bestelling. Snelle levering
Dankjewel en veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet Emiel
Pluspunten
Snelle levering. De goedkoopste die ik kon vinden.
Pluspunten
De bestelling via de website ging gemakkelijk. Nadat ik de bestelling had geplaatst ontving ik een extra mail met de vraag om de maten nog even goed na te meten. Dit om onnodige ellende zoveel mogelijk te voorkomen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop. Emiel Heuveling
Pluspunten
De controle over de bestelde maat van het artikel mbt het dakraam type
VerbeterpuntenGa zo door
Elk dakraam controleren wij de code, zo besteld de klant altijd het juist product. Met vriendelijke groet Emiel Heuveling
Pluspunten
Snel contact via mail
Pluspunten
Prima service, goede extra controle per mail, snelle reactie en snelle levering
Pluspunten
Snelle service, goede prijs
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!