Pluspunten
Snelle communicatie en advies icm een goede prijs Helemaal Top
Pluspunten
Er werd een foto van het type plaatje van de velux venster gevraagd ter bevestiging van de juiste bestelde maar wat ik wel kan waarderen.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling/levering
Pluspunten
Snel en goed advies bij montage probleem
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Snelle reactie bij aanvraag en goede communicatie
Pluspunten
Bedrijf werkt en levert en communiceert zeer snel en accuraat. Goede controle op het juiste product.
VerbeterpuntenGeen, ik been zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering en perfecte staat van producten
Pluspunten
Snelle levering in goede staat.
Pluspunten
Snelle levering. Sneller dan verwacht. Product van bekend merk. Dus, als je de juiste gegevens hebt opgegeven kan de bestelling niet mis gaan. Ze waren de goedkoopste die een echte Velux voor de laagste prijs konden leveren.
Pluspunten
Krijg direct antwoord via de mail. Erg betrouwbaar. Na retour direct geld terug op mijn rekening.
VerbeterpuntenPrima
Pluspunten
zeer goedgeholpen
Pluspunten
Snelle service, netjes verpakt en geleverd volgens afspraak.
Pluspunten
Levert voor de scherpste prijs
VerbeterpuntenCommunicatie is echt heel bijzonder. Van klantenservice tot directeur, ik heb dit nog nooit meegemaakt. Koppig en klantonvriendelijk. Moeten duidelijk een scholing klantenservice, te beginnen met hoe je klanten aanspreekt. Al met al is het product geleverd, verder zal ik hier niets meer bestellen.
Beste heer, u heeft tijdens een internet storing willen bestellen. Wij hebben u dit wel 10 x gemeld. Orders van andere klanten zijn gewoon binnen gekomen en dit heeft u kunnen zien aan uw bestelnummer. Probleem van niet kunnen bestellen was of uw bank of internet. Jammer dat 10 e-mailtjes ertoe doen dat u aangeeft dat we koppig zijn. Zo worden wij niet ervaren en onze beoordelingen hier spreken boekdelen. Uiteindelijk heeft u gewoon kunnen bestellen wat inhoud dat er technisch niets mis was in de webshop. Jammer dat de storing bij uw bank ertoe moet leiden dat u er een slecht gevoel aan over houd. Ik eens u veel plezier met uw rolgordijntje. Groet Rico
Pluspunten
snel, goed en goedkoop, wat wil een mens nog meer. aanrader
Pluspunten
Vlotte levering, goede check of er het juiste artikel besteld wordt, goede prijssteling
Pluspunten
Ze leveren wat je vraagt
VerbeterpuntenDe navigatie op de site ging in mijn geval moeizaam.
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!