Pluspunten
Komen hun beloftes na.
Pluspunten
Fijne prijzen
VerbeterpuntenIets snellere levering
Pluspunten
Heel snelle levering en op het afgesproken uur ook. Perfect
Pluspunten
Voortdurende aandacht voor de order
Pluspunten
We zijn super geholpen. We hadden de bestelling online gedaan met de maat codes die we hadden overgenomen van de ramen, maar omdat we niet helemaal zeker waren of we het goed deden, begonnen we een chat met een medewerker. Nadat hij het een en ander had uitgelegd, konden wij onze bestelling doen. Via een bevestigings-email werd ons gevraagd een extra controle foto te sturen zodat zij zeker wisten of de juiste producten verstuurd konden worden. (een extra check is altijd fijn). De bestelling werd 2 dagen later netjes bij ons afgeleverd.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Prima te doorzoeken website, adequate informatie, snelle levering.
Pluspunten
Super service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Extra controle dakraam type en bestelde produkt.
Pluspunten
Snel geleverd en juiste maten
Pluspunten
VerbeterpuntenServicegerichtheid: Toen bleek dat er een onderdeel -dat ik wel verwachtte maar mogelijk apart besteld had moeten worden ondanks dat ik dat vooraf nergens las en toch de conversietool had gebruikt- ontstond direct een onvriendelijke discussie. Mijn tip is begrip tonen en actief oplossingsgericht meedenken. Tegen betaling had ik het onderdeel gewoon bij willen bestellen en zelf het doorsturen naar Frankrijk kunnen organiseren. Dit omdat versturen naar Frankrijk kennelijk niet tot de mogelijkheden van de firma behoort.
Beste heer, bedankt voor WEDEROM uw aanpassing van deze beoordeling, in de e-mail geeft u aan er op te staan dat het onderdeel van uw dakraam ( wat niet bij uw rolgordijn hoort) naar Frankrijk gestuurd moest worden, wat wij niet deden. Uw e-mail is niet alleen onvriendelijk maar ook op onwaarheden gebaseerd zoals ook uw beoordeling, u heeft nu 2 KEER uw beoordeling aangepast omdat u elke keer leugens in uw beoordeling vermeld waar wij keurig op reageren. Wij sluiten uw dossier en vragen u ergens anders het missende onderdeel van uw dakraam te bestellen. Groet, Team dakraampje.nl
Pluspunten
Duidelijke communicatie om te voorkomen dat je de verkeerde producten besteld. Product was goed verpakt geleverd en middels track & trace makkelijk te volgen wanneer het werd geleverd.
De toon in de mail zou niet zo kortaf hoeven zijn.
Pluspunten
Goede prijs & snelle levering
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Na bestelling netjes een e-mail (met instructie) gehad met controle of maat en kleur correct zijn. Top geregeld.
Pluspunten
Snel en correct en tegen een scherpe concurrerende prijs en wij hebben ook nog gebruik kunnen maken van een cash-back voordeel van de leverancier Velux. Klasse.
Pluspunten
Bedrijf heeft actief gereageerd omtrent levering
Pluspunten
Goed en snel
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!