Pluspunten
Super snel geleverd
Pluspunten
Weten wat ze verkopen. Levering verliep uitstekend.
Pluspunten
Duidelijkheid alom! Mooi aanbod & interessante prijzen!
Pluspunten
Besrelling snel geleverd en slim om de bestelling nog even te checken voor versturen. Een probleem met een gordijn is uiteindelijk goed opgelost!
Pluspunten
Ik heb bij Dakraampje een Velux verduisterend rolgordijn besteld. Na het bestellen krijg je uiteraard een mail van je bestelling, maar ook een mail met de vraag om die te beantwoorden met een foto van het typeplaatje. Zodat je zeker het juiste model/type hebt gekozen. Ontzettend snelle reactie, binnen een paar min. Ophalen in Anrhem ging heel makkelijk en het installeren van zo'n rolgordijn is nog geen 5min werk. Prijs valt niks van te zeggen, erg netjes.
Pluspunten
Gewoon geleverd wat er geleverd moet worden. Duidelijke instructie.
Verbeterpuntenmeer flexibiliteit in bezorging.
De datum van bezorging die aangegeven werd kwam niet overeen met de daadwerkelijke dag van bezorging.
Pluspunten
Goede site, erg duidelijk en makkelijk te bestellen.
VerbeterpuntenHet was wel erg lang onderweg
Pluspunten
Scherpe en correcte prijs en afhandeling
VerbeterpuntenMaak gerust mee reclame voor jullie scherpe prijzen.
Pluspunten
Snel antwoord en erg goed dat zij graag het product controleren aan de hand van de code van het dakraam. Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Al meermaals besteld, ruim assortiment, goede ondersteuning, goede prijzen en snelle verzending!
Pluspunten
De mogelijkheid om de bestelling te laten controleren aan de hand van een foto van het 'kenmerk' plaatje van het Velux raam is handig.
Pluspunten
Duidelijk aangegeven wat te bestellen en zeer duidelijke beschrijving hoe het gekochte te plaatsen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een snelle en vlotte behandeling!
Pluspunten
Er was iets fout gegaan bij de bestelling. Nummer van Velux raam doorgegeven en ook juiste geleverd gekregen. Toch bleek het Velux gordijn te smal te zijn. Dit aangegeven. Netjes werd ik gebeld en bleek dat er een verkeerd plaatje met nummer ooit bij het plaatsen van het raam gemonteerd te zijn. Ik mocht zonder kosten het verkeerde rolgordijn retourneren en zonder extra kosten te maken het juiste opgestuurd gekregen. Echt super service.
VerbeterpuntenNiets.....Ga zo door. Ik weet in ieder geval waar ik mijn raambekleding bestel.
Pluspunten
goede feedback en informatie
Conradweg 10
6827 BZ Arnhem
Dakraampje.nl is de grootste online dealer van de meest bekende dakramen en raamdecoratie producten in Nederland. Als enige online dealer leveren wij 99% van de VELUX en Fakro raamdecoratie uit vooraad direct naar de klant. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en service. Naast onze online verkoop van dakramen en raamdecoratie hebben wij een landelijke montage service!