8

Mooie kunst voor een nette prijs!

Eenvoudig besteld en netjes veilig verpakt geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Het ziet er prachtig uit zoals op de site

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, klantvriendelijk, duidelijke levering, op alle punten een 10!

Onze ervaring is zeer positief. Wilden van te voren het schilderij zien, wacht geen enkel probleem was. Een uur te vroeg, een belletje dat we al bij de galerij waren, en binnen vier minuten, stond er een medewerkster (Juliette?) voor de deur. Deskundig advies en raad, ook bij het kiezen van de lijst. Was een beetje sceptisch over hoe de lijst zou worden geïnstalleerd. Onnodig, want de lijst is zeer vakkundig geplaatst, dit werd zelfs opgemerkt, door kennissen. OP ALLE PUNTEN EEN 10

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal zoals we het ons voorstelden!

We zagen de metalen wandversiering 'vrolijke hoekjes' op internet. Het bestellen, betalen en de levering verliepen soepel en volgens afspraak. Het kunstwerk (de kleur) zag er hetzelfde uit als de foto op de site. Wel even wennen omdat niet alle 'metalen hoekjes' recht op het kunstwerk zijn gemonteerd, maar het blijft handwerk. Erg blij ermee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed en mooi schilderij

Bestelling en levering verliep super. De mogelijkheid om het schilderij al te zien hangen op je muur voordat je besteld is prachtig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en prachtig

Op vrijdag besteld en op zaterdag al in huis. Ziet er precies zo uit als op de site en hangt prachtig boven mijn bank

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte en onaangename bezorgdienst

Transportbedrijf bericht per email tegen middernacht: dat volgende dag een pakket bezorgd wordt. Om 7.15 uur sms-en ze:" dat voor 10.30 uur het pakket bezorgd wordt". Om 8.00 uur sms-en ze:" dat de bezorger voor de deur staat". Dit alles ontdekte ik (bejaard persoon) plm. 9.00 uur. Na telefonische informatie bleek: dat de bezorger (zonder beneden aan te bellen en mijn toestemming) naar binnen geglipt was,en het schilderij (aankoopsprijs:€200,=) achteloos in een doorlopende gang van het Appartementencomplex achtergelaten had.

 • Aanbevelen? Nee
9

Prachtig stukje kunst.

Precies zoals verwacht. Mooie kleuren en mooie afwerking

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed, snel en eenvoudig

Prachtig schilderij !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed!

Wij hadden een alu art besteld. Ik had m in de verkeerde maat besteld. Ze hebben dit aangepast. Uiteindelijk bleek toch de verkeerde maat gemaakt te zijn maar er is spoed achter gezet om de goede bestelling te leveren en zo hoefden we toch niet zo lang meer te wachten. De alu art voldoet aan onze verwachting en is net zo mooi als op de website.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig schilderij aan de muur!

Gemakkelijk besteld. levertijd 4 a 5 weken. Het duurde een week langer, maar dit was de moeite waard. Het schilderij is prachtig! Het enigste aandachtspunt is de levering aan huis. Ik kreeg zondagavond laat een mail van NL Logistics dat het schilderij maandag zou worden bezorgd. Doorgegeven aan NL Logistics dat ik op zo'n korte termijn geen vrij kan nemen en verzocht om een andere dag. Dit was niet mogelijk en het schilderij is bij de buren afgegeven. Gelukkig heb ik aardige buren die thuis zijn. Misschien een goed idee om tijdig aan te geven wanneer het artikel wordt bezorgd?

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en snel alles geregeld.

Wij zijn erg blij met het wandkleed

 • Aanbevelen? Ja
10

Resultaat zoals op de site

/

 • Aanbevelen? Ja
7

Keurig geleverd maar pas na 2 herinneringen over uitgelopen levertijd

Bestelprocedure verloopt makkelijk. Ook telefonisch overleg over eventuele retour mogelijkheden gaat prima; correct en vriendelijk. De orderbevestiging vermeldt niet de levertijd die wel op de site wordt weergegeven. Na 5 weken geen signaal en na telefonische navraag geen terugkoppeling gekregen. Na enkele dagen zelf weer gebeld. Dan keurig opgevolgd, “sorry we zoeken het uit”. Dan de bevestiging dat toch kan worden geleverd. Vanaf dat moment weer zeer professioneel en ook de levering keurig telefonisch aangemeld en precies op tijd. Schilderij goed verpakt en schadevrij. Voldoet helemaal aan onze verwachting. Al met al een positieve ervaring.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Alexander, bedankt voor je review en sorry voor de miscommunicatie. De levertijd in de email vermelden en alle klanten op de hoogte houden van (uitgestelde) leveringen zijn (technisch) nog een uitdaging maar wordt aan gewerkt. In elk geval goed om te horen dat het kunstwerk bevalt! Groet, Erik

8

mooi schilderij!

De levering van het schilderij duurde iets langer door de vakantieperiode. Daarna goede service en levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeet tevreden

Via Google op deze site terecht gekomen en een bestelling geplaatst. We zijn zeer tevreden over de klantenservice, we werden doro de transporteur netjes gebeld om een afspraak voor aflevering te maken. Het bestelde artikel was uitstekend verpakt. En heel blij met onze nieuwe wanddecoratie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prijs en kwaliteit uitstekend

Via Google bij het atelier terecht gekomen. Hier werden wij uitstekend geholpen en hebben snel een keuze kunnen maken . Opmerkelijk is overigens dat op de factuur niet de BTW wordt vermeld. Hierdoor lijkt het alsof men teveel betaald heeft.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, bedankt voor je goede review. Bij een "handmatige" factuur kan het inderdaad voorkomen dat de btw niet wordt meegerekend. Wij weten niet waar dit aan ligt maar proberen het uiteraard alsnog op te lossen. Groet, Erik

10

Perfect !

Soms heb je pech en voldoet iets niet aan je verwachtingen, niks dan complimenten hoe dit door betaalbare kunst opgelost wordt. Ons volgende kunstwerk gaan we hier zeker eerst kijken ! Het kunstwerk zelf is adembenemend mooi, foto op RVS plaat, de weerspiegeling van het licht in de RVS geeft een prachtig effect.

 • Aanbevelen? Ja
8

Betaalbarekunst, leuk en goed passend.

Op zoek naar iets voor aan de muur. Het is een stuk van betaalbare kunst geworden. Het metalen muurkunstwerk ziet er goed uit en past uitstekend binnen ons interieur. Niet verwacht en toch gevonden, waarbij we heel te vrede zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Ben goed geholpen en blij met het Kunstwerk. Iedereen die het ziet wil weten waar ik het gekocht heb;-)

 • Aanbevelen? Ja
7

goede service

Helaas was het kunstwerk, waarschijnlijk tijdens het transport, beschadigd. Dit werd direct opgelost door Betaalbarekunst. Een nieuw volledig kunstwerk hangt nu bij ons aan de muur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig wandkleed!

Snelle levering, netjes verpakt en helemaal naar verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevrede!

Erg blij met het kunstwerk! Goede service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi, apart en betaalbaar

Leuke site. Leuke objecten

 • Aanbevelen? Ja
10

Afspraak is afspraak

Klantgericht handelen; goede afspraken kunnen maken over wijze van levering van kunstobject.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in betaalbare kunst: van schilderijen, fotografie, digital art tot metalen wanddecoratie. Van moderne abstracte schilderijen tot kleurrijke figuratieve kunst. Tevens zijn wij gespecialiseerd in schilderijen op maat/maatwerk. Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.