Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vanmorgen is mijn schilderij omgeruild omdat ik met de vorige totaal niet tevreden was. Deze is echt prachtig, kleuren mooi en netjes binnen 6 weken geleverd. Dankjewel betaalbare kunst, Ben er ontzettend blij mee.
2 July 2025
Monique
OUDDORP
Het schilderij is prachtig geworden. De aangegeven aanpassing halverwege het proces is prima uitgevoerd. Het contact was altijd prettig en de reacties snel.
28 March 2025
Dirk
GRONINGEN
Moet het resultaat nog afwachten
21 March 2025
Willy
Deventer
We hebben een prachtig schilderij ontvangen obv een foto. Erik heeft het traject perfect begeleid. De eerste opzet was al naar tevredenheid. We wilden iets meer reliëf in de verf en dat is aangepast. Zeer tevreden en aanrader. Op deze manier inderdaad betaalbare kunst!
5 September 2024
Helen
Amsterdam
Zeer tevreden met het schilderij en de lijst, alsmede met de communicatie en het lever proces. Een tip: de kwaliteit van het schilderwerk verdient een fijnere kwaliteit doek.
19 July 2024
Koert
Amsterdam
Erik heeft zeer adequaat meegedacht om het proces tot een prachtig portret te realiseren op basis van een simpele afbeelding. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en geniet elke dag van het werk.
7 July 2024
R. de Graaff
Rotterdam
Erik en zijn team zijn betrouwbaar. Ze reageren vlot en komen afspraken na. Denken ook goed mee; kortom! wij zijn heel tevreden met ons unieke schilderij.
1 April 2024
Hendri
IJsselmuiden
Ben er erg blij mee. Hangt mooi aan de muur .
29 March 2024
R.
Someren-Eind
Ik ben heel erg blij met het schilderij, precies zoals ik had gehoopt! De kleuren zijn heel mooi zichtbaar, en de techniek die gebruikt is om te schilderen ziet er ook erg goed uit!
27 March 2024
Maartje
Utrecht
Mooi metalenkunstwerk. Ons mam is er super blij mee. Makkelijk te bevestigen. Jammer dat de verpakking van mindere kwaliteit was of dat het vervoer er lomp mee om is gegaan. Want de doos was aan de buitenkant al aardig beschadigd. Gelukkig het kunstwerk niet. Anders 5 sterren.
25 March 2024
Kevin
Mierlo
Hele goede ervaring Glasschilderij snel en zonder schade afgeleverd.
24 March 2024
Robbie
Goirle
Vrolijk met een hoop symboliek. Leuk geholpen bij het afhalen met een zorgvuldige verpakking voor het transport.
17 March 2024
Pieter Ranselaar
Waddinxveen
Het schilderij was klaar om opgehangen te worden. Heel fijn. Zeer tevreden. Dankjewel
14 March 2024
mieke
Heeger
Na lang zoeken eindelijk iets gevonden naar ons zin. Leuk en mooi.
11 March 2024
Rinie
Haarlem
Mooi schilderij, keurig verpakt en bezorgd.
11 March 2024
Wil
Barendrecht
Prima website met veel keus. Ideaal dat je de kunstwerken op je muur kunt projecteren! Goed verpakt verstuurd. Goede aanwijzingen voor als je het kunstwerk ontvangen hebt!
Monique
Venlo
Had het schilderij dat we op het oog hadden het liefst nog vooraf willen bekijken in de galerie. Maar de routebeschrijving leek nogal op een speurtocht. Daarom op de bonnefooi gekocht waarvan geen spijt. Het heeft onze verwachting overtroffen en genieten er nu dagelijks van .
Arjan Steegman
Krimpen aan den IJssel
Wij hebben 4 prachtige objecten, Marina, Shining Coral Reef, Fishing bubbels en Schelpen aan de muur hangen. Erg mooi en zijn er heel erg blij mee.
Amw
Capelle aan den ijssel
Er is een ruime keuze, mogelijkheid tot retourneren, snelle en nette levering. Product zoals omschreven.
3 March 2024
MG
Wijchen
Het schilderij was nog mooier in het echt dan op de foto op de site. We zijn er erg blij mee. Was goed ingepakt en de levering was top.
27 February 2024
Thamar
Wageningen
Voldoet volledig aan de verwachtingen en sneller geleverd dan gehoopt
Carli
Wateringen
Geweldige blikvanger: als bezoekers nu nog doorhebben dat ik iets met gitaren heb… Prachtig verpakt. Al met al top.
Gerard
Hoensbroek
buitengewoon vindt erg leuk wacht al af op de volgend uiltjes
nathalie
apeldoorn
Zoveel te kiezen en snelle levering . En dan ook nog echt iets Moois! Het kan allemaal :) Hangt prachtig boven de bank - hele kamer straalt ervan
23 February 2024
Wanda
Meppel
Héél mooi, zoals voorgesteld op de site en snelle levering
20 February 2024
Sonja
Berlare
Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen:
- Schilderijen
- Metalen wanddecoratie
- Gobelins
- Wandkleden
- Beelden
- Baklijsten
Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl
Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.
Binckhorstlaan 36,348
2516 BE Den haag