Pluspunten

zeer snelle levering, zelfs op koningsdag een telefoontje dat ze de volgende dag gaan bezorgen. Netjes verpakt, en schilderij veel mooier dan op de site was te zien.

Betere fotos van de schilderijen. Wat op internet paars leek is in werkelijkheid rood. Maar nietemin zeer tevreden over het schilderij. Maar kan ook anders uitpakken als het niet overkomt zoals het in werkelijkheid is.

Pluspunten

Service, Na een prachtig schilderij te hebben besteld kwam deze op de afgesproken levertijd binnen. Echter bleek het schilderij wat oneffenheden te hebben. Direct gebeld en het probleem voorgelegd. Het bleek geen fout te zijn van betaalbare kunst maar van de fabrikant. Heb het schilderij volgens afspraak retour gestuurd en er is daarna keurig een nieuw schilderij geleverd. En dit alles zonder voorwaarden en problemen. Bij deze dan ook mijn grote complimenten betreft de fantastische service. Betaalbarekunst maakt zijn service en kwaliteit zeker waar. Wij komen bij ons volgende bestelling zeker en graag weer terug. Erik, bedankt voor alles.

Geen.

Pluspunten

Vlotte reactie, mooi product

Informatie over transportkosten (voor wiens rekening komen deze) en zichttermijn kon duidelijker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle communicatie

Wellicht een eigen aflevering optie?

Pluspunten

Paintings the same as shown on the webpage, especially colours, so you get what you see Timely and problem- free delivery

More XL paintings can be added to collection A closer look-up of the paintings can be added to the webpage

Pluspunten

Uitermate tevreden over de goede en vriendelijke service!

Pluspunten

Uitzonderlijk service die je nog maar zelden tegenkomt. Bijzonder klantvriendelijk en geen vraag is te veel. Altijd bereikbaar. Erik kwam schilderij persoonlijk langsbrengen om er zeker van te zijn dat dit pronkstuk tot zijn recht komt. Dat doet het zeker. Hij heeft het zelfs voor me opgehangen. De extra service van 1 maand op zicht is top bij twijfel aankoop, maar ik maak hier geen gebruik van. Het schilderij is in het echt nog mooier!! Blij met aankoop en geniet er volop van. De kwaliteit/prijsverhouding is prima, zoals jullie bedrijfsnaam Betaalbarekunst al aangeeft. Zal absoluut aanbevelen bij anderen.

Geen verbeterpunten. Tip: investeer in betere bereikbaarheid via zoekmachine Google, Startpagina.nl of Nu.nl bij intikken "schilderij" of "kunst". Jullie verdienen meer bekendheid.

Pluspunten

snelle levering, kunstwerk zoals gehoopt en verwacht.

Niet dat ik er nu een kan bedenken

Pluspunten

- Bijna ogenblikkelijk antwoord, geweldige responstijd - Zeer scherpe prijs/kwaliteit - Ongelooflijk vriendelijk - Neemt persoonlijk contact op om te weten of het eindproduct aan onze verwachtingen voldeed (nogmaals sorry dat ik niet veel tijd had om te antwoorden aan de telefoon, zat in een vergadering) - probeert in uw naam een betere prijs te bekomen bij een derde (mijn "veren" waren buiten standaardformaat waardoor een hogere prijs moest betaald worden) - Indien ik niet tevreden was had ik effectief zonder problemen (buiten misschien een kleine hernia) de goederen kunnen terugsturen.

- indien mogelijk, investeer in een hogere plaatse op google. Het werkt niet in jullie voordeel dat bij het intypen van jullie naam (betaalbare kunst) je nog moet scrollen alvorens je je firma terugvindt. - investeer in een ebay winkel. Er zijn er nog niet zoveel (nederlandstalige!) winkels die dit aanbieden. En aangezien jullie toch verzenden kan adverteren in Engels, Frans en Duits jullie klantenaantal sterk verhogen. - Je kunstveiling houden op ebay zou mijns insziens een veel grotere impact hebben dan op Facebook... - Ik weet het... Hollanders hebben iets met oranje... Maar stap van deze kleur als hoofdtoon op je website en logo af. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat logo's meer vertrouwens inboezemen wanneer ze vooral bestaan uit donkerrood en koningsblauw. Het is niet toevallig dat de kleuren van Pepsi, coca-cola, Facebook, (kiyoh ;-)... hieruit bestaan. - fotos op dibond aluminium is niet meer zo speciaal. Wat wel SPECIAAL is, is dat het driemaal is afgelakt!!! Wanneer ik met een eigen foto naar een fotograaf ga zal dat niet gebeuren, en zeker niet voor die prijs. En het is net die aflakking die zorgt voor de levendige kleuren in mijn opinie. Zet dat wat meer in de verf. Schrijf een kort artikeltje met een duidelijke foto van aluminium zonder aflakking en met aflakking. Je verkoopt een erg hoogwaardig product maar potentiele kopers realiseren dit te weinig. - indien een wachttijd lang oploopt, stuur na twee weken automatisch een bericht

Pluspunten

Erg goede service, gedurende hele (lever)periode van (het maken van ons) maatwerk zijn wij erg goed op de hoogte gehouden!

Verpakkingswijze bij verzending

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk bestellen, retouroptie, goede betrouwbare service

Transportbedrijf smste ons op de ochtend van levering. Iiets meer tijd tussen berichtgeving en levering zou handig zijn.

Pluspunten

Heel mooi schilderij. Persoonlijk contact.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus. Goede service. Persoonlijk contact.

Er zijn geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering en een aardig toegevoegd briefje.

Geen commentaar

Pluspunten

Hoge kwaliteit schilderij! Goede communicatie, zowel per mail als telefonisch, flexibel en begripvol bij omruilen van schilderij omdat de afmeting tegen viel.

Pluspunten

Duidelijke communicatie over de levertijd. Goede levering, met vooraf een telefoontje van de transporteur om te horen of er iemand thuis was ten tijde van de levering. Zeer tevreden!

Pluspunten

mooie kunst, open communicatie en heldere/goede voorwaarden tav koop/levering/retournering

meer van het type kunst dat wij gekocht hebben:) ons schilderij was uiteindelijk door de kerstdagen vertraagd wat we pas last minute hoorden. Had wellicht (niet ernstig in onze ogen) iets eerder op gewezen kunnen worden.

Pluspunten

Zeer tevreden over de kwaliteit van het door ons gekozen schilderij, het overtreft onze verwachtingen.

De verpakking was slecht, gelukkig heeft het schilderij geen schade tijdens de verzending opgelopen.

Pluspunten

Goed verpakt, goede prijs, snelle afhandeling (dankzij de ijzel was PostNL verlaat, maar had de track en trace code al de volgende dag)

Pluspunten

Kwalitatief mooi werk, ondanks feestdagen vlot in huis.

Tijdstip bezorging in overleg?

Pluspunten

Snelle afhandeling, mooie producten

Iets beter verpakken, mag wel iets meer kosten (mijn bestelling wel goed aangekomen)

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. En ik ben persoonlijk benaderd door de schilderes, Anneke Swanink.

Pluspunten

uistekende prijs kwaliteitsverhouding geweldige aardige verkopers super service

keep doing what you're doing

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.