Pluspunten

Zeer vriendelijk

Bij vertragingen even melden.Vooral in combinatie met onderstaande Heb in het begin geen bevestigiging gekregen,daar ik het bedrijf niet kende,was ik toch bang dat het niet goed zat.Echter na een positief telefoongesprek was de argwaan weg. Na tweede telefoontje werd mij een bevestiging gestuurd van de koop en kreeg ik ook te horen via de mail dat de vertraging nog iets langer duurde

Pluspunten

Goede service. Schilderij keurig retour genomen. Goed kwaliteit schilderij

Pluspunten

Prima service. Snel en goedkoop.

Misschien ook foto's nemen onder een andere hoek of met licht van de zijkant (dat laatste is in de praktijk immers meestal zo. Ons schilderij had veel meer reliëf dan we dachten. Op de plek waar we het gedacht hadden stond het helemaal niet. Op een andere plek prachtig, dus we houden hem gewoon.

Pluspunten

Alert reageren, meedenkend, inlevend en zeer attent!!

Overzichtelijkere opslagruimte, zodat je de kunst goed kan bekijken 'in het echt'.

Pluspunten

Een snelle en nette levering. De schilderijen die ik besteld heb zijn zoals ik hoopte.

Ik ben erg benieuwd naar wie dit schilderij gemaakt heeft!

Pluspunten

vriendelijk en werd teruggebeld

Pluspunten

Het is een gok als je een groot werk bestelt en niet zeker weet hoe het eruit gaat zien als het aan de muur hangt. Maar het contact via de mail en telefoon was snel en erg prettig! Levering was top! Het schilderij was netjes ingepakt en hulp bij het ophangen! Een prachtig werk waar ik enorm blij mee ben!!!

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen duidelijke site

Ontvangst bevestiging van bestelling sturen. Iets betere verpakking gebruiken. De verpakking van ons schilderij was heel erg kapot gescheurd. Gelukkig zat er geen beschadiging op het schilderij.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en 'n scherpe prijs.

Pluspunten

Direct contact en snelle levering

Pluspunten

Fijne service. Mooie website.

Kan geen verbeterpunten noemen

Pluspunten

Prima service, prachtig schilderij

Pluspunten

levertijd wat lang (werd niet vermeld op de website) maar netjes op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Drie grote schilderijen van Anneke Swanink goed verpakt snel ontvangen. Ze zijn zeker nog mooier dan op de site! Telefonisch prettig contact gehad.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle en correcte afhandeling van de bestelling!

Pluspunten

Kwalitatief erg goed. Levertijd kwam overeen met wat er gezegd werd. Onbeschadigd geleverd. Leuk dat het bedrijf ook aan cadeaubonnen doet en dat je zelf een idee kunt aanleveren.

Het zou leuk zijn als er een persoonlijk stukje (achtergrond,andere werken) bijgevoegd werd over de specifieke schilder.

Pluspunten

Prima product.., snelle levering en keurig verpakt.

n.v.t

Pluspunten

Mail met tracking code sturen

Pluspunten

leuk contact en een hele goede service!

Pluspunten

Klantvriendelijk snel

Pluspunten

Veel keus uit mooie werken. Snelle levering ( kunstenares heeft het zelf afgeleverd wat wij zeer gewaardeerd hebben) duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden en superblij met onze aankoop

Kan er geen bedenken

Pluspunten

Aardige verkoper en een prima service.

Pluspunten

Wat ze beloven (levertijd) komen ze na. Communicatie/terugkoppeling goed (via mail)

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.