Pluspunten

snelle levering, tijdige reactie op mijn vraag omtrent betaling, prima verpakt

Ik ben wel geinteresseerd in de kunstenaars.

Pluspunten

Prachtige schilderijen van een uitmuntende kwaliteit. Het contact met de eigenaar verliep heel vlot.

Absoluut geen verbeterpunten.

Pluspunten

Pluspunten

Goed contact met de eigenaar, mooi product voor goede prijs

Pluspunten

Supersnelle service, goeie communicatie

Pluspunten

Snelle en goede communicatie

Pluspunten

Snelle reactie, goede communicatie. Snelle levering.

Geen. Zo doorgaan.

Pluspunten

Ben heel positief over betaalbare kunst.nl En vraag ook steeds aan mijn vrienden om mee te doen.

Ik hoefde helemaal niks te betalen. Mijn bod niet en ook geen verzendkosten. Haddit ook tegen mijn vrienden gezegd maar toen een goede vriendin had gewonnen moest ze dit wel allemaal betalen?

Pluspunten

Snelle en heldere communicatie. Vlotte afhandeling na aankoop van kunst, levering snel en goed verpakt.

Pluspunten

Fast delivery, painting is of good quality in spite of the low price. I'll buy more from them!

Pluspunten

Mooie kwaliteit voor een nette prijs. Snelle levering en erg vriendelijke hulp bijvragen

Bijna te goed verpakt, waardoor nogal wat werk om uit te pakken en een berg afval.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit, goede en snelle service, scherpe prijs. Al met al top!

Pluspunten

Ideaal dat je het schilderij op proef kunt hebben, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit het schilderij voor jou is. Prijs is echt goed en veel keus dus er zit ook voor jou iets bij!

Binckhorstlaan 36,348

2516 BE Den haag

Over Betaalbarekunst.nl

Betaalbarekunst.nl is een toonaangevende webwinkel en galerie in kunst en wanddecoratie met kunstwerken in de categorieen: - Schilderijen - Metalen wanddecoratie - Gobelins - Wandkleden - Beelden - Baklijsten Kunst cadeau doen? Geef een caadeaubon van Betaalbarekunst.nl Koop je kunst online of bezoek onze galerie in Den haag.