Pluspunten

Goede producten en correcte, snellelevering.

Pluspunten

Ik ben gewoon superblij met wat ik gekocht heb.

De waarde van het goede is niet te onderschatten. Het kan het karakter vormen wanneer een moment van opbouw ontspringt in het wederzijds verhouden an Einander.

Pluspunten

Exclusieve producten van bekende merken, moeilijk regulier verkrijgbaar. Kwaliteit prijsverhouding okay. Snelle en vriendelijke service.

Geen idee, heel fijn dat jullie de Dilmah rooibos thee verkopen = nergens meer in onze buurt verkrijgbaar.

Pluspunten

Snelle levering en nog wat leuke aanbiedingen erbij

Pluspunten

Er wordt een uitgelezen selectie kwaliteitsproducten geboden. Zeer snelle en correcte levering. Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Verzendkosten zijn alleszins redelijk. Duidelijke, overzichtelijke website.

Pluspunten

Helemaal volgens mijn verwachting. De vorige keren dat ik iets bestelde ook.

Pluspunten

alles perfect in orde en snel geleverd

geen

Pluspunten

Als er iets mis gaat, dan wordt altijd de telefoon opgenomen, snel terug gemaild en de zaak opgelost. En prima koffie en snelle service natuurlijk.

Terugsturen van defecte apparatuur is belastend voor de consument. Halve middag geklooi met plastic, doos, plakband, wegbrengen. DIt moet echt tot het minimum worden beperkt.

Pluspunten

tijdige levering

Pluspunten

produkten en klaarmaken bestelling is feilloos

leverancier: houdt zich niet aan de afspraken! (zie hieronder) Geachte Tot op heden nog altijd geen levering! Heel de dag thuis gebleven, blijkbaar nutteloos! Bij de eerste levering werd de afspraak via "koffiethuiswinkel" gemaakt: geen levering op donderdagvoormiddag. Gevolg : levering om 10u42 ! Ook nu blijkt de afspraak - levering op maandag - nutteloos. Ik verwacht de levering op dinsdagvoormiddeg 16/12 (tot 12u) Toch nog met vriendelijke groeten. Fam. Detiège Lode Zielenslaan 14 2050 Antwerpen

Pluspunten

Snelle service, veel voorraad en goede producten

geen, gewoon goede service!

Pluspunten

Alles op tijd, goed verpakt, super aflevering

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede verpakking. En na een telefoontje een product een dag later al in huis die niet bij de bestelling zat. Absolute aanrader. Ga zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Vlotte verzending. Ruime assortiment. Overzichtelijke website en zeer toegankelijk. Voldoende informatie.

Pluspunten

Snel en een uitstekend assortiment!

geen

Pluspunten

Weer vlot geleverd. Prettig dat de Trottet Mocca weer leverbaar is.

Pluspunten

Snelle levering. En direct korting. Dat is fijn als je zelf een webwinkel bent :)

misschien dropshipping? met mij

Pluspunten

snelle levering,makkelijke site om te bestellen,goede informatie over het product.

geen

Pluspunten

Zeer betrouwbaar bedrijf. Zelfs als nieuwe klant wordt je werkelijk onmiddellijk geholpen en werd s'anderendaags het bestelde al bij ons in België afgeleverd. Een zeer goede service

Pluspunten

Uitstekende service, goeie prijs.

Wilhelminaweg 96

6951 BS Dieren