Super snel nog wel in deze drukk tijd

Super en veel keuze!

We zijn erg fan van de Monin koffie siropen en wilde bij bestellen, dus gingen we online zoeken. We kwamen hier bij Dekoffiethuiswinkel terecht en keken verbaasd naar het grote assortiment van Monin siropen. Zoveel verschillende smaakjes die we nog niet kende! Bezorging was snel en de flessen waren goed en stevig verpakt! Ook leuk dat er een persoonlijk bedank kaartje erbij zat. In één woord super! We gaan zeker vaker hier bestellen om nieuwe smaakjes uit te proberen.

Top koffie en top leverancier

Zo moesten er meer zijn

Hele goede ervaring en snelle levering

Zorgvuldig ingepakt. Heel attent een kaartje in de doos met “veel plezier ermee”. Geeft de finishing touch

Vriendelijk, scherp geprijsd, ben snel

Omdat het een kado is, is de machine zelf nog niet gebruikt. De prettige afhandeling en vlotheid van verzenden maakten indruk. Daarna haalde de Post een streek uit, die goed af liep, maar ik kreeg na melding direct bericht dat de koffiehuiswinkel dlee ook direct achteraan ging. Klonk dusdanig positief dat ik met vertrouwen daar de komende tijd mijn koffie blijft bestellen en een evt andere machine zeker daar zou kunnen kopen. Tenslotte was het een zeer scheroe prijs. The best of both worlds dus!

Al jaren klant

Al jaren klant

Ese pads, veel smaken en snelle levering!

Wij wisselen graag met smaken of in de avond een decaf. Daarom zijn ese pads onze ideale koffie soort. Bij de koffiethuiswinkel is er zeer veel variatie te verkrijgen. Snelle levering, top!

Ruime keuze aan goede koffie en vriendelijke behandeling

Al jaren koop ik mijn koffie en onderhoudmateriaal hier. Mooie koffie soorten, fijne website, faire prijzen

Snelle levering van heerlijke producten.

Om te proberen heb ik eerst alleen koffiesiropen besteld. Maar ik ga zeker ook meer artikelen bestellen.

Ik bestel altijd ese pods. Verschillende koffievariëteiten, altijd wel genoeg voorraad. Goede prijs en altijd een persoonlijk geschreven kaartje erbij!

Goede koffie en snelle levering

Heerlijke producten

Top levering en een goed assortiment

Wederom een top ervaring op dekoffiethuiswinkel.nl !!!

Altijd een zeer soepele ervaring op deze site. Bestelproces is gemakkelijk op de site, levering is altijd snel en zorgvuldig verpakt. Helemaal niets op aan te merken, totale aanrader!!! super website!!

Snel in huis

Makkelijk besteld en echt heel snel in huis.

snelle en goede verzending

via website besteld. Correcte levering en zeer snel! top

Snelle en fijne vezending

Was verrast door een persoonlijk bericht op de kaart geschreven.... en de koffie is heerljjk. De 1 wat lekkerder dan de ander maar daar is een proef pakket ook voor....

Zorgvuldig en klantgericht

Na het bestellen van mijn espressomachine kreeg ik meteen een bevestiging van mijn aankoop en al snel een persoonlijk bericht met een uitleg over de levering. Bij het uitpakken van de espressomachine trof ik een kaartje aan met een persoonlijke boodschap. Dit soort extraatjes geven mij het gevoel dat de koffiethuiswinkel een betrouwbaar en servicegericht bedrijf is.

Wederom alles naar wens

Snelle levering wederom voor herhaling vatbaar!

Ruim assortiment tegen goede prijzen

Zeer snelle levering en ontzettend klantvriendelijk! Een persoonlijk bericht bij het leveren, daar word je vrolijk van!! :-)

Goede producten en snelle levering

Het online bestellen ging erg makkelijk, ik kon goed zien wat op voorraad was en of de producten die ik wilde hebben verkocht werden. Ik kon precies kopen wat ik wilde hebben en de levering was snel. Het setje als kado en de karamel voor mezelf, aangezien ik met een grote fles toch wat goedkoper uit ben dan de kleinere flesjes in de supermarkt!

snel geleverde lekkere decaf

snel geleverde lekkere decaf

Geweldig! Zo fijn dat er nog echte service bestaat.

Geweldig! Ik heb mijn eerste bestelling binnen en wat een vriendelijkheid door middel van een persoonlijk kaartje wat bij de bestelling was bijgevoegd. Echter bleek een artikel van mijn bestelling niet te passen in mijn koffie automaat. En mailde dekoffiethuiswinkel met de vraag hoe dat kwam omdat de serie Line overeen kwam met mijn koffieautomaat.? Ik kreeg direct antwoord terug met opheldering. Èèn leverancier was naar dekoffiethuiswinkel in gebreke gebleven door de winkel niet de juiste volledige informatie te verschaffen over het door mij bestelde artikel. Diezelfde dag nog kreeg ik een bevestiging mail van dekoffiethuiswinkel dat er een nieuwe zending onderweg was. Werkelijk waar, 1 dag later werd per pakketpost het juiste artikel alsnog geleverd. Geweldig! wat een goede snelle service. Als ook het vriendelijke aangename contact. Èèn ding weet ik zeker en dat is dat dekoffiethuiswinkel er een vaste klant bij hebben. Want ook hun zelf gebrande koffie smaakt heerlijk en naar meer…… Met recht de hoofdletter T van Top winkel! Dank jullie wel!

Zeer tevreden klant

Snel geleverd, goede kwaliteit koffie

Very quick and nice service!

Always delivered quickly and packaged nicely!

Perfecte service

Giedd prijs/kwaliteit verhouding, leuk dat je je pakket ontvangt met handgeschreven kaart!

Wilhelminaweg 96

6951 BS Dieren