Super service!

Doen wat ze beloven en staan klaar met oplossingen als dit nodig is.

Altijd in orde en snelle levering, klantenservice top

snel en mooi prijzen

Verschillende fiets artikelen gekocht, nieuwe ketting, missing link tang en binnenkabels voor versnelling. Mooie prijzen gratis verzending en volgende dag in huis.

Snel antwoord op je vragen

snelle service en snelle reactie

Snel geleverd, super service!

Goed assortiment en supersnel bezorgd!

Klasse

Altijd op tijd, altijd de juiste kwaliteit.

Geweldige webshop met topservice!

Super snelle levering, goed te bereiken als je vragen hebt. Advies op maat als je ergens over twijfelt. Perfect bedrijf

Vaandaag besteld morgen geleverd is aangenaam

Vandaag besteld morgen geleverd is aangenaam

Prima aflevering in 1 dag..

Démarrage deal op oakley sutro, top prijs en, daags nadien geleverd 10 op 10..

Even voor 23 uur besteld, volgende middag in huis!

Ruim aanbod, snelle levering!

Top. Bestellen, leveren.... top.

Altijd top levering tegen scherpe prijs

ik heb al meerdere keren besteld bij Futurum en altijd maken ze het waar. Snelle levering, tegen een scherpe prijs. Op de website vind je ook makkelijk je weg.

Snel correct en volgens de afspraak

Steeds goede ervaringen mee

Snelle goede levering.

Hetgeen ik bestel is altijd correct!! Top. Juist spijtig dat het aanbod van fietskleding voor vrouwen dikwijls beperkt is en als het er al is, zijn het meestal of heel kleine of heel grote maten...

Futurum: the place to be

Service en prijzen zijn top of the building in vergelijking met concurrenten!

Zeer fijne webshop

Super vriendelijke klantservice. Fijne webshop

Steeds een correcte en klantvriendelijke service

Zeer tevreden over het aanbod en de klantvriendelijke service, gewoon via e-mail te bereiken bij vragen, dus geen ingewikkelde formulieren etc in te vullen. De bestelde pakketjes kwamen zeer snel toe. Waarvoor dank.

Snel en correct

Snel correct en voordelige prijs

Goed geregeld en bereikbaar.

Snelle levering, als het toch niet goed is makkelijk te retourneren en klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam. Voor mij dus helemaal top!

Correct en snel

Ze leveren de bestellingen over het algemeen de volgende dag en dat is goed om daar van opaan te kunnen

Onberispelijke service en hulp!

Zelfs al is er een mankementje, Futurumschop blijft gaan voor maximale tevredenheid. Advies 10/10 Service 10/10 Levering 10/10 Naverkoop service 10/10

Fout gelopen bestelling

Helaas vertrouwen verloren.

Snel, goedkoop, hoge kwaliteit en makkelijk.

Snelle goede service en uitstekende prijs/kwaliteit. Al jaren voor mij de nummer 1 site voor sportkleding en fietsonderdelen.

Doen wat ze moeten doen

Geen poespas afspraak is afspraak

Klasbakken!!

Super assortiment, snellere levering, goeie service

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!