Altijd goed geholpen geweest, en snelle levering

Kan op futurum rekenen, voor snelle levering en goeie kwqlitfit. Zeker een aanrader!!!

Goed zonder meer

snelle levering en weinig minimale verpakking

Als ik iets bestel bij Futurumshop dan wordt het snel geleverd en is het in papier verpakt. De verpakking is te hergebruiken. Futurumshop heeft veel leuke acties en biedt veel informatie over de artikelen, zoals uit welk materiaal het bestaat, wat ik erg belangrijk vind.

Precies goed!

Doet wat men zegt en belooft. Simple as that.

Compleet aanbod en super service

Futurum beschikt over een uitermate volledig aanbod. Daarnaast snelle en correcte afhandeling van bestellingen en retouren. Dat ze regelmatig leuke aanbiedingen hebben, is mooi meegenomen

De prijs kan beter

Bij vaneijk is de prijs meestal beter

Gewoon super goed

Snelle levering grote voorraad echt super

Snelle levering.

Schoenen zitten top! Snelle service.

Goede service en snelle levering

Duidelijk overzicht bij het plaatsen van een bestelling. Je kunt zelf een keuze maken met betrekking tot het tijdstip van de levering. Punt van kritiek is dat ik graag met creditcard betaal ivm de verzekering van de bestelde goederen dat de betaling niet altijd goed gaat. Dat wil zeggen dat de betaling niet goed verwerkt wordt en dat je wel een besteloverzicht krijgt en even later een bericht in de email dat er geen betaling is ontvangen. Meestal bel ik dan en dan betaal ik via een andere wijze.

Komen afspraken altijd na en fijne overzichtelijke website

Komen altijd na wat beloofd.

10/10 .. wat kan een klant meer geven .. uitstekend!

Beste ervaring ooit met online aankoop!

zeer goede klantenservice!

Een prijs gewonnen met een actie, helaas de verkeerde maat besteld. Futurumshop biedt zonder probleem en kosten aan het pakje te ruilen voor een grotere maat!

Goede ervaring mee

bestelling snel geleverd en retour nog nooit problemen mee gehad

Snelle levering van mooie producten

Al heel vaak gebruik gemaakt van Futurumshop, en nog nooit teleurgesteld geworden. Goede service en snelle levering.. Kortom top !

Goede en snelle service bij klachten. Top geregeld!

Snelle levering , niet de goedkoopste!

Als ik iets snel wil hebben koop ik bij futurmshop ,betrouwbaar en een snelle levering. Ruim assortiment !

Steeds correct!

Zelfs op moeilijke momenten blijven ze de klant eerst nemen . Dank futurum. Steeds leuk om bij jullie te bestellen.

Zeer ruim assortiment met de beste service!

Als ik iets zoek, vind ik steeds wat ik nodig heb aan de beste prijs bij Futurum. Daarbij goede retour en levering!

Overzichtelijke site met veel info over de producten met een uiterst vriendelijke klanten service

Steeds voorradige producten

Éen groot aanbod aan producten van goede kwaliteit en juiste prijsverhouding Ook goede en duidelijke uitleg bij aanschaf van een nieuw product om juiste keuze te maken. Al veel besteld en nog NOOIT teleurgesteld. Snelle afwerking van bestellingen en snelle levering. Top site!!!

Zoeken, bestellen en volgende dag ontvangen!

Ruime keuze , zeer snelle super levering.Top!

Topservice

Geweldige service.

Snelle service en komen afspraken na: belangrijk!

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!