Geweldige webshop!

Een ontzettend goede webshop, super service. Snelle levering, retour en omruilen gaat ook erg makkelijk. Leuke aanbiedingen en veel keuze in artikelen. Ik ben fan!

Futurumshop top in wat het te stellen van hun klanten top

Ooit een bestelling gedaan bij hun en er was een fout vermeld bij een product (2 paar deraieurwieltjes voor de prijs van 1 setje ) , ik kreeg maar 1 setje toe gestuurd ! Heb hen een mail gestuurd dat er op de site 2 paar voor de prijs van1 stond , dit was blijkbaar verkeerd , en heb Toch het tweede setje kregen ! Top

Mtb schoenen aan zeer scherpe prijs gekocht. Minder dan 24 uur later reeds bezorgd in België.

Prima leverancier.

Aankopen, retouren en weer iets anders leveren gebeurt op snelle en correcte wijze. Goede en snel reagerende klantenservice, ook als je zelf iets verkeerd hebt gedaan. Nogmaals prima leverancier!

Enorm veel artikelen.

Snelle levering, mooie deals artikels.

Prima shampoo racefiets wordt geweldig schoon

prima shampoo, racefiets wordt uitstekend schoon

Interessante deals & kortingen. Snelle en goede service

Interessante deals & kortingen. Snelle en goede service, top!

Goede produktbeschrijving en snelle levering

Zie boven

Zeer goed altijd op tijd geleverd.

Top webwikel

Altijd een snelle levering en in geval van retourneren gaat ook alles altijd goed

Top service!

Goede kwaliteit. Leuke acties. Top klantenservice

Snel en correct

snelle levering en correcte prijs

Alles klopte gewoon

Bestelling zeer snel en juist geleverd. Fietscourier is een mooi initiatief

Mooie promoties. Perfecte klantenservice.

Promoties die kunnen tellen. Service is top!

Ruime keuze en snelle levering.

Ruime keuze en snelle levering

Correct

steeds correct goede kwaliteit en omschrijving van het product en snelle levering aan huis

Vlugger geleverd dan naar een winkel gaan.

Is een product niet op voorraad dan krijg je een alternatief aangeboden. Is dat niet goed dan krijg je je geld snel terug en wordt de eventuele rest van de order alsnog snel opgestuurd. Wel zo prettig....

Top kwaliteit en snelle leveringen

Ik bestel regelmatig en het is bijna altijd de volgende dag in huis. Heb maar 1x iets hoeven te retourneren!

Snelle gratis levering, groot assortiment aan goede prijzen

heel goed

snel netjes en een goede service.

gewoon geweldig

het blijft bijzonder dat toezeggingen ook worden nagekomen.

Altijd goed

Giga assortiment, prima prijzen, kwalitatief goede spullen, bezorgen soms dezelfde dag en dan ook nog met Fietskoeriers! Ik ben fan!

Zoals ik gewend ben van futurum: nette en snelle levering. En mooi 25 euro Strava korting!

Betrouwbaar

Snel

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!