Altijd goed

Goede prijs kwaliteit, uitstekende communicatie over bestelling. Super betrouwbaar.

Komt na wat er beloofd wordt

Fijne winkel die indien nodig goed advies geeft. Altijd gratis verzending en vaak (indien op tijd besteld) de vgende dag in huis. Wanneer niet tevreden gewoon netjes geld terug of omruilen van het artikel is nooit een probleem. Een hoop webshops kunnen hier nog wat van leren! Super winkelwebshop.

Altijd goed en snel verzonden

Altijd goed en snel verzonden

Goede snelle service

Goede en snelle service. Fijn contact

Altijd netjes geleverd zoals beloofd!

Competitieve prijzen, zéér snelle levering.

Snelle levering en goede service

Peima

Snelle levering, super service

Retour is ook nooit geen probleem

Super webshop voor alle fietstoebehoren!

Top service en altijd snelle (gratis) levering. Verder hoogwaardige eigen kledinglijn met scherpe prijzen. Geregeld extra kortingsacties via o.a. Strava.

Perfekt

Al mijn bestellingen zijn snel en zonder problemen afgehandeld.top

Snelle levering, goed assortiment

Fijne en goede webshop. Een one stop shop.

Top service met snelle levering

Altijd top producten. Nog nooit problemen gehad. En altijd snelle levering. Aan juiste prijs.

Fijne site, goede service en goede retour-service!

Ben bij elke bestelling zeer tevreden!!

Altijd zoals afgesproken tijd stip goed bezig mannen!!!

zeer content

zondag besteld, maandag ontvangen. ook de voorraad van het product klopte

Top Futurum, Doe zo verder!!!

Ik bestel regelmatig op Futurumshop van wege de prijs-kwaliteit en het is ook aangenaam dat je de beoordelingen kan lezen en je kan daar dan ook je keuze uit maken. Wordt ook altijd snel geleverd en als het wat langer duurt, wordt je op de hoogte gebracht of krijg je bv een andere keuze om eventueel iets anders te bestellen als het produkt niet meer te verkrijgen is. Ik ben er in ieder geval zeer tevreden van. Top Futurum!! Doe zo verder

geweldige site, op mobiel iets minder. Snelle levering, makkelijke retourprocedure.

Geweldige, overzichtelijke site, op mobiel iets minder. Snelle levering, makkelijke retourprocedure.

Zeer snel geleverd

Laat op de avond besteld en toch de volgende dag al afgeleverd

Uitstekende service!

Snelle en stipte levering en daarna ook top klantenservice. Vragen worden heel snel beantwoord.

Snel en conform afspraak

Snel en correct reageren.

Snel zorgvuldig en geld bij retour direct terug

Uitstekend!

Snelle en betrouwbaar

Moeilijke levering

Door een fout van mezelf werd het pakket een eerste keer niet geleverd omwille van verkeerd huisnummer. Mail gestuurd met de melding, correcte antwoorden, mijn fout gemeld en juist huisnummer gemeld. Echter bleek dat het huisnummer opnieuw verkeerd was, deze keer niet mijn fout. Gelukkig konden we het pakket volgen en wist ik waar het geleverd werd. Een bijkomende opmerking Post.nl is heel traag in het retourneren van het pakket naar Futurumshop.

Goede site en snelle levering

Goed gevarieerd aanbod voor de wielersport en een zeer snelle levering .

Heeft geen 14uurs geduurd dat ik mijn bestelling thuis had!! Ben Zeer tevreden raad het iedereen aan om bij futurumshop Te shoppen. Merci!! futurumshop

Levering zoals belooft, prestatie voor deze Corona tijd

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!