Geweldige service

Alles altijd netjes optijd geleverd en anders bieden ze een alternatief aan. Prijzen passen goed hij de kwaliteit. Leuke acties waardoor je actief op de site blijft kijken!

Bestellen en een dag later in huis met post.nl

Je hebt een vraag, je belt en krijgt een medewerker die je uitstekend helpt. Is iets niet goed gegaan, ze proberen het op te lossen.

Goede en snelle levering.

Waarom ergens alles bestellen als alles geweldig is?

Alle spullen, alle prijzen, het assortiment, de service, de afhandeling, in een woord: geweldig!

Levering binnen 24uur van de bestelde artikelen. Alles is ook zoals omschreven en afgebeeld.

TOP

1 woord TOP , en supersnelle levering

Top kwaliteit, snelle levering!

Advies gevraagd voor Giro mtb helm. Naar aanleiding daarvan overgegaan yot bestelling.

Perfecte service

Een 10 plus.

Komen de afspraken na, vandaag besteld en daags erna netjes ontvangen

Mooie producten met goede prijzen en interessante aanbiedingen.

Doen wat ze zeggen.

Snelle levering en prijs kwaliteit verhouding is prima.

Super snel geleverd

Bestelde onderdelen zijn zeer snel volgens afspraak en specs geleverd top!

Super snel

Steeds top ook de naservice bij eventuele problemen.

Snelle en perfecte levering.

Steeds perfect ontvangen en de kledij van het huismerk bevalt me uitstekend,een echte aanrader.

Geweldig snelle levering

Snelle levering en alles op voorraad

Perfect dienst, wat belooft is wat gebeurt

Geen problem gehad met een dubbele bestelling. Alles geregeld met 2 e-mails. Ondanks de feit dat ik franstalig ben.

Snel en correct

Klasse

Goede snelle service

Snel en goed geleverd

Super goede service

Super snel en goede service

Altijd snel geleverd, mooie aanbiedingen en een goed assortiment!

Altijd goed !!

Meerdere malen al een bestelling gedaan Producten conform verwachting. Altijd snel geleverd. Scherpe prijzen !

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!