een topwinkel die alles zeeeer snel afleverd aan huis !

kwaliteitsprodukten zeer snel geleverd aan huis voor een eerlijke prijs .

Fantastische service, goede prijs

Snelle en accurate levering, geen verzendkosten, groot assortiment, vriendelijke medewerkers

Supersnelle en correcte service

Je vindt snel wat je zoekt! Leveringen zijn supersnel en correct. Top!

De allerbeste fietssport leverancier .

Al jaren klant en nog nooit teleurgesteld in kwaliteit en levering , ik zal het iedereen aanraden.

betrouwbaar.

Is tegenwoordig heel belangrijk.

Altijd flexibel futurumshop

Zie zin

Ik ben heel tevreden over de service.

Mijn bestelling werd perfect uit gevoerd en op tijd geleverd.

Prima volgens afspraak

Niks aan toe te voegen!

Heel vlotte service, snelle levering ,topkwaliteit

Overzichtilijke site, heel snelle levering

je krijgt wat je mag verwachten

zeer positief

Snel en goed

Fietsvriendelijke besteld. Mooie aanbieding. Snel geleverd.

Veel kledingmaten ontbreken in t gamma

Kledingmaten vlgs.maattabel kloppen niet. Mooi assortiment, doch veel maten zijn uitverkocht, zodat de keuzemogelijkheden beperkt worden. Niks is vervelender dan je voorkeurkleding niet te kunnen bestellen ! Een indicatie ontbreekt voor lange afstandfietsen en kortere afstanden. Op site is t moeilijk om de procedure vh ruilen te gebruiken. Telefonisch is klantendienst zeer slecht bereikbaar. Goede service qua terugbetaling vn retour kleding. Na 4 pogingen van bestelling hebben we nog geen juiste maat gevonden! In de adresgegevens wou ik onze familienaam PROBEREN toe te voegen, nu staat er alleen de voornaam. Doch na 10tallen pogingen niet gelukt. Website werkte slecht vanuit smartphone bediening.!

Super snel geleverd

snel geleverd. Goed verpakt goede service. Een aanrader

Ondanks vertraging goed geïnformeerd

correcte afhandeling

Fantastische service.

Een snelle levering van kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Super snelle levering

Race snelheid :)

Veel bestellingen gedaan, allernaast lof over kwaliteit, snelheid van levering en service .

Ook service ( ondersteuning) snel en adequaat!

Prima producten, prijs en bezorging

Duidelijke site, snelle levering. Gewoon goed

Veel keus, goede service en snel geleverd

Ongelofelijk veel keus en prima service. Ik had recent een verkeerde keus gemaakt en door een telefoontje Naar Futurumshop werd alles keurig geregeld. Goede website ook.

Super bedrijf

Snelle levering, correct in ruilen en goede service.

Ik ben een vaste klant ,omdat de levering altijd snel wordt geleverd en van een betrouwbare kwaliteit is. Maar mocht er wat aan mankeren binnen de garantie termijn dat is de service top. Kortom een geweldige webshop.

Fijne winkel

Futurum heeft een grote keus uit fiets spullen. Het enige nadeel vindt ik dat er artikelen zijn die per een x aantal gekocht moeten worden. Bijv binnenbandjes gaan vaak per 10stuks.

gebruiksvriendelijke site

Handig om terug te zien wat je eerdere aankopen waren.

Verkeerde geleverd gekregen

Verkeerde geleverd gekregen... wordt uiteraard wel weer hersteld... had wel een sorry verwacht..

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!