Super, overzichtelijke site, goede prijzen en supersnelle levering

Fantastische ervaring, goede prijzen en snelle levering

Prima service en goed assortiment voor Fietskleding

Altijd snelle en goede service

Ruim assortiment, snelle levering, goede service

Voldoende artikelen aanwezig van diverse merken. Goede service bij retourneren. Heb 1 min punt: dat je bij acties met korting altijd voor een bepaald bedrag (€100,-- / €75,-- ) moet bestellen

Met dank

Snelle levering! Nette prijzen!

Snelle levering! Nette prijzen!

Snel en goeie prijs / kwaliteit

Prima en overzichtelijke pagina, correcte prijs en zeer snelle cervise

goed en snel

Leveringen zijn goed en snel

Altijd kwaliteit in product en bezorging

futurumshop heeft mij nog nooit teleurgesteld. Snelle levering en iets retourneren is nooit een probleem. Ga zo door!

Steeds op tijd!

Super snel en correct

Heel betrouwbare site. Drie keer besteld en telkens correct geleverd. Aantallen en keveringsdatum vermeld op de site zijn juist.

Slechte service, slechte informatie

Ik had een garmin 1030 plus tegelijk met een hartslagband besteld, op de site stond 2 tot 6 werkdagen levering! Ik meteen gebeld, gechat en gemaild of mij verteld kon worden of ik de garmin voor 4 juli in huis kon hebben ivm een fietsvakantie! Op 1 vd 3 kreeg ik antwoord, 2 tot 6 werkdgn! Dat kreeg ik ook te horen toen ik mijn garmin powermeter trappers bij jullie had besteld, werd 6 weken! Op site was ondertussen de 2 tot 6 dgn vervangen door levertijd onbekend! Voor mij het teken de order te annuleren met het ordernr vd garmin en borstband! Wat kwam bij de volgende dag per post binnen, een borstband! Daar heb je veel aan zonder garmin computer! Alleen maar teleurstellingen die je met de juiste benadering en informatie goed kan oplossen en een klant begripvol kan behouden, maar mij zijn jullie kwijt, jaren lang al mijn fiets onderdelen bij jullie besteld, ja, zolang een artikel op voorraad is dan gaat het goed, hoef je een klant niet tevreden te houden! Gr Ferry

Perfecte communicatie en nog snellere levering! Keep up the good work!

Perfecte communicatie en nog snellere levering! Keep up the good work!

Topzaak.

Mooie spullen-mooie prijzen- mooie kortingen. En snel en gratis bezorgd!

Zeer tevreden met alles wat ik bij futurumshop bestel

Ik koop bij alles bij futurumshop en ben zeer tevreden met zowel de service en de prijs/kwaliteit verhouding

Zoals altijd prima geregeld.

Bestel bijna alle fietsmateriaal bij Futurumshop. Ben er erg tevreden over.

Snelle levering altijd

Het is nog nooit fout gegaan.

Uitstekende prijs/kwaliteit, snelle levering en top service.

Gewoonweg mijn favoriete shop.

snelle, en uitstekend verpakte uitvoering van bestelling (Endura Hummvee fietsbroek);

Op 28 juni jl. besteld; zelfde dag bevestiging en een dag later beschikbaar op het door mij gekozen afleverpunt. Broek plus begeleidingsformulier in plastic verpakt in stevige kartonnen doos van bescheiden afmetingen.

prima winkel!

Zoek je zaken in de wielersport of voor running, winkel dan zeker ook even bij FuturumShop!

super

mooie acties en snelle gratis levering !

Super snel en betrouwbaar

Hele fijne snelle service. De producten zijn van goede kwaliteit, toppie!

Great

Fastest shipping ever. Best prices on the market.

Geweldig! (Zoals gewend)

Zeer uitgebreide voorraad met kwalitatieve (fiets)spullen. Super snelle GRATIS levering, dus wat wil je nog meer? Mijn ketting is weer gesmeerd!

Super service

Zeer correct en snel

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!