Snelle service en prima assortiment

Goede website met mooi assortiment en zeer snelle bezorging

Snel en vriendelijk

Snelle top service

Bijzonder snelle levering!

Prima verlopen

Prima verlopen

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

_

Zeer professioneel een goed

Uitstekende service

Duidelijk site, juiste informatie, goeie communicatie over de levering.

Betrouwbaar en snel

Fijne webwinkel met een ruim assortiment. Snelle en gratis levering. En makkelijke retourneringen.

Topservice

Dit is nu een voorbeeld van betrouwbaarheid. Leveren voor 23u en de dag erna leveren? Futurum doet het. Topkwaliteit gecombineerd met topservice. Ik zal dan ook regelmatig bestellen op Futurum

prachtige website met alles erop eraan voor fiets mtb

vlot om te bestellen goeie respons alles verloopt vlot goeie respons van de bestellingen is er iets fout krijg je onmiddellijk mail ik vind het persoonlijk top en raad iedereen aan om futurumshop te raadplegen

Prima. Niets op aan te merken!

Lastig om al naar 1 bestelling te beoordelen. Maar alles prima naar wens geleverd.

Snelle verzending en retouropvolging!

Garmin 530 besteld die na enkele dagen kapot ging (binnen fabrieksgarantie) , vervolgens geretourneerd. Helaas bleef het pakket weken vastzitten op een UPS distributiecentrum. Mijn verzoek om het bedrag te crediteren werd dezelfde dag ingewilligd, top service!

Goede service en zeer klantvriendelijk

Goede service en zeer klantvriendelijk

Fijne service en mooie producten

Perfecte service!

Al meermaals besteld op futurum, 1 keer werd iets verkeerd geleverd maar dat was binnen de week afgehandeld! Voor de rest altijd de dag nadien mijn producten in huis!

Meer dan tevreden

Snelle bezorging, producten worden netjes afgeleverd, kwalitatief goede producten.

Goed en betrouwbaar

Super goede en snelle bezorging!

Altijd alles goed geregeld en snel thuisbezorgd!

Lekker snel

Makelijk bestelproces en dag erna geleverd

Verkopen goede spullen en komen afspraken na

Goed ervaringen met Futurum zelf. Transportpartner PostNL laat echter regelmatig steken vallen waardoor niet 1 dag levertijd gehaald wordt. Alleen hierom geen 5 sterren want uiteindelijk is Futurum zelf verantwoordlijk voor de keuze van transporteur.

Snelle, correcte levering

Na 2 dagen was het artikel geleverd. Ook al stond er op de site een levering op van 2 tot 6 dagen.

altijd snel en goedkoop

altijd snel en goedkoop

Altijd perfect geregeld

Altijd perfect geregeld. Ook terug sturen is makkelijk en geen probleem.

Prima. Nog nooit een klacht gehad.

Kwalitatief prima producten die altijd op tijd en op het afgesproken moment worden geleverd.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!