Top assortiment met top service

Ruime keuze in verschillende prijsklasse. Goede mogelijkheden om iets uit te proberen en de keuze om terug te zenden of te ruilen.

Snel en betrouwbaar

Super snelle bezorging, makkelijke retour, goede prijzen. De beste webshop voor wielrenners!

Prima service, snelle levering!

Makkelijk bestelproces, snelle levering!

Site, procesvoering en kevering: TOP

Overzichtelijk assortiment, goede service en vlotte levering, wat wil je nog meer??!

Super fietswinkel

Zowel de site als de levering zijn super. Duidelijk en snel tegen redelijke prijzen

Voor als je geen geduld hebt....

Snelle levering! 2230 besteld en 1300 volgende dag op de mat. Heerlijk voor als je door wilt met je klus of snel repareren om de volgende dag weer te rijden.

Mooi bedrijf

Als je wat besteld dan wordt het netjes verzonden

Super snelle levering, ook op zaterdag!

Super snelle levering, ook op zaterdag!

Top, elke keer weer

Elke keer snel, volgens afspraak.

Overzichtelijk aanbod met prima keuzes

Vaak besteld - Altijd goed en snel

Dit jaar nu al 5 keer besteld. Altijd de volgende dag al verzonden. Alle spullen; Broek, shirt, banden, slotje helemaal goed! En de blogs met alle tips zijn ook altijd fijn voor als ik het ook even niet meer weet. Kleine tip: Kunnen jullie ook de Cliffbars opnemen in jullie selectie sportsrepen? Die vindt ik zelf de lekkerste!

Snelle levering en prima op de hoogte gehouden omtrent de levering.

Voor mij persoonlijk mag er op het gebied van de ATB nog meer keus komen. Frames/voorvorken/wielsets/onderdelen etc.. Wel een breed en goed doordacht assortiment voor alle disciplines.

Kom alleen mis gaan. En toch ging goed!

Nog effe snel in de avond een trapaslager bestellen. Tussen wat kartsessies door... maar welk lager ? Oude nummer bestaat niet meer. Ff chatten. Lager komt eraan ! Maar helaas is het gereedschap niet leverbaar. Geen probleem. Ander stuk gereedschap meeleveren en wat tegenmoet komen met wat korting. Zaterdag fiets fijn kunnen repareren. Zondag fietsen. TOP DAMES EN HEEEN. Bij de lokale fietsenmaker altijd matig advies en ook niks op voorraad. Dit werkt gewoon top

Top-bedrijf.

Alles tot in de puntjes geregeld. Proficiat.

Topwinkel

Deftige uitleg, snelle levering, eerlijke prijzen Staan je correct te woord wanneer er problemen zijn. Aanrader

Helemaal top

Geen klachten, snelle levering prima prijzen, voor mijn categorie van fietsen (downhill/enduro/freeride) is er wat minder te vinden, maar dat is uiteraard ook niet raar voor een Nederlandse winkel, al met al, een uitstekende ervaring bij futurumshop

Snelle levering en uitstekende kwaliteit, zoals altijd eigenlijk!

Top winkel

Komen de afspraken na

Correct van begin tot einde

Alles zeer vlot en correct verlopen.

Snelle levering en prima kwaliteit

Zoals eerdere bestellingen alles volgens afspraak geleverd

Altijd volgens afspraak

Op tijd geleverd, retour geen probleem en omschrijving van artikelen accuraat, dus weinig teleurstellingen

redelijke prijzen en supersnelle levering

De prijzen zijn marktconform. De levering is zeer snel. Tot nu toe alles de volgende dag in huis gehad. Als de prijzen ietsjes lager zouden zijn kregen ze een tien

Quick order and delivery

Choice is great and price not too bad. Very quick delivery. Can only recommend. I did not experience the client service yet.

Snelle verzending!

Futurumshop heeft een leuke aanbod met goede prijzen. Snelle verzending en makkelijke retour beleid, gratis verzenden is ook zeer prettig. Enigste wat mij tegenstaat is dat er voor sommige producten een minimale afname van 2 of 5 stuks staat, hierdoor bestel ik niet alle producten bij Futurumshop.

Fijne winkel, goede aanbiedingen en service. Niet altijd scherpste prijs

Fijne winkel, goede aanbiedingen en service. Niet altijd scherpste prijs

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!