Alles op voorraad snelle levering scherpe prijs

Zie bovenstaande ; alleen de klantenservice is beperkt bereikbaar pas na 11.00u in de ochtend. Beantwoording via whatsapp is traag. Ik vind de website mooi maar, ik mis functies specifiek voor uitzoeken zadels: ik wil bijvoorbeeld een 155mm zadel; dit is zover ik weet niet oo te geven in een filter. Maw filter moet uitgebreid

Beste online shop!

Super service, super collectie.

Komen na wat ze verkondigen

Altijd alles op voorraad en de volgende dag geleverd, top service!

Altijd top service

Webwinkelen zoals het hoort.

Duidelijke website, mooie acties . Na aankoop geregeld kortingscodes. Snelle verzending Goed verpakt . Zalige webwinkel

Leuk met de kortingcodes van strava.

Goede prijs-kwaliteit en steeds op tijd geleverd

Vaak de goedkoopste, vaak actiecodes en supersnelle levering

Snel, goedkoop

Altijd goed

superservice

correct en supersnel

Matig

Goederen goed aangekomen bestellen ging prima. Klantenservice moeten bellen omdat er niet op tijd werd geleverd maar klantenservice was erg onvriendelijk en niet behulpzaam. Ik had gewoon pech.

Heldere website, goed en snel bezorgd, prijzen aan de hoge kant

Voor het eerst gebruikt gemaakt van Futurum. De website is duidelijk. Veel prijzen lijken niet marktconform. Tevens jammer dat je verplicht per 2 (buitenbanden/kettingreiniger) of 10 stuks (binnenbanden) moet bestellen.

Veel uitzoek en een snelle levering

Een goed aanbod van materieel en kleding En een snelle levering .

One of the best customer experience webshops I know

Uitgebreid assortiment Scherp geprijsd Snelle levering Excellente (retour) service Vriendelijke staff

Simpele aankoop fietstassen

Ortlieb tassen uitkozen op goede website. Volgende avond al binnen Passen perfect

Heel erg tevreden.

Super snel in huis, 1 keer iets besteld dat niet goed was en dat uitstekend opgelost.

Ook deze levering was weer 100%.

In de vele jaren dat ik bestellingen plaats bij Futurumshop, ben ik nog nooit teleurgesteld in de leversnelheid, correctheid en de kwaliteit van de geleverde producten.

Grote sortering van de beste merken, snelle levering en een prima retour systeem...!

Vlotte bestelling & levering

Toffe site, goed overzicht, .s avonds besteld, volgende dag in de voormiddag reeds geleverd

Retour proces kan beter

Bij de geleverde bestelling ontvang je keurig de factuur met daarop de bestelling, maar informatie over eventueel retourneren en een retourlabel ontbreken. Bij de webshops waar ik normaal bestel zit dit er wel altijd bij.

Hier wil je altijd winkelen

Prima assortiment en webshop met een snelle levering

Scherpe prijzen en supersnelle levering!

De prijzen zijn scherp en de levering supersnel. En vaak nog mooie acties ook! Een aanrader!

Volgens verwachtingen geleverd!

Alles netjes en op tijd geleverd! Misschien kan er iets meer aandacht geschonken worden aan verpakkingen? Het oog wil namelijk ook wat.

Snel en goede producten

De bestellingen komen snel en zijn in orde. Prijs kwaliteit is goed. Fijn bedrijf.

Snel, prijs valt mee, wel verkeerde levering

Verkeerde levering

Uitgebreid, top producten en snel

Alles wat ik nodig heb voor mijn fiets, snel besteld en de volgende dag in huis.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!