Accuraat

Bestelde maandag en dinsdag werd de bestelling bezorgd. Bestellen kostte weinig moeite. Het artikel dat ik wilde was makkelijk te vinden.

Snelle levering!

Ruim assortiment. Dag nadien steeds geleverd. Perfect!

U heeft een vraag u krijgt een eerlijk antwoord en of u eventueel op een alternatieve mannier verder

Ik ben een tevreden klant die blij ben dat ze mij een eerlijk antwoord geven en me vragen of ze mij kunnen verder helpen als was het op een andere mannier

Het is fijn om hier te shoppen. Bestellingen worden meestal dezelfde dag nog verstuurd.

Prima! Snelle levering, ook dag voor vaderdag nog op tijd geleverd

Snelle levering!

Altijd snelle verzending. Zeer betrouwbaar.

Voor mij is de snelle levering en betrouwbaarheid hier van de reden om naar futurum te gaan.

Gemakkelijk en snel, met goede service.

Kopen (of retourneren) loopt altijd vlotjes. Minpunten vind ik soms de prijs (duurder dan in fietsenwinkel) en beschikbaarheid (maten en merken).

Top, snelle service en levering!

Gewoon heel tevreden. S’avonds besteld en ochtend erna geleverd

Ruime keuze, snelle levering

Iedere keer weer iets te scoren!

Geleverd wat ik wil en op tijd

Ik ben blij met mijn nieuwe sporthorloge. Het bestellen was gemakkelijk en de tracking was duidelijk.

Uitmuntend

Deskundig advies, snelle service.!

Service en communicatie klantenservice is drama

Nu 7 weken geleden een helm bestelt. 1 hoofdkussen zat los en gelijk gevraagd om een plakstrip om het te repareren. Je word al die tijd niet op de hoogte gehouden van de voortgang. Iedere week moet ik weer bellen en ze schijnen er druk mee te zijn met de leverancier maar geen communicatie naar mij toe. De leverancier heeft het al 3 keer toegestuurd maar het komt niet aan... laatst zij iemand misschien komt het wel ergens anders bij het bedrijf binnen... dit na 6 weken. Geen enkele proactiviteit, ik moest ze vertellen bel is met de leverancier want na anderhalve week kregen ze nog geen reactie. Dan geef je je frustratie aan en is er amper begrip, na veel pijn en moeite krijg je een bon va 10 euro. Dus als er iets mis is met je product stuur het gelijk terug! En dit is nog de korte versie...

2x besteld: prima

Product niet op voorraad netjes op de hoogte gehouden. De 2e keer bestellen en bezorgen binnen 24uur

volgens afspraak

van bestelling over levering tot na-service, alles verliep zoals aangegeven. voor een volgende bestelling kijk ik zeker eerst bij Futurumshop

Netjes en snel geleverd

Veel keus en betrouwbaar

Correcte levering van bestelde spullen. Op tijd. Goede feedback als een onderdeel later wordt geleverd dan verwacht.

Goed geregeld, en snel opgestuurd.

Perfect bedrijf , en erg snel met leveren , dat maak ik wel eens anders mee , bij andere web shops . Ook retourneren gaat zonder probleem. Snel antwoord op vragen en goede hulp.

Beste prijs (bij promotie) , en snelle verzending

Beste prijs (bij promotie) , en snelle verzending.

Precies wat je wilt van een webwinkel

Zoals inmiddels gebruikelijk ...

Alles top voor elkaar.

Top site en service

Geweldige service

Snelle en vlotte service. Kwaliteitsproducten.

Snel en correcte behandeling

Idem

Nvt

Goed en snel

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!