Overzichtelijke site, vlotte levering en zeer goede communicatie

Ik heb fietsbanden besteld bij Futurumshop. De banden werden stipt op tijd geleverd doch ze waren te breed voor mijn fiets. Na een korte communicatie met Futurumshop via whatsapp werd de retour super vlot geleverd! Een echte aanrader.

Overzichtelijke site. Snelle leveting.

Goede merken.

Snel en goed geleverd.

Goed geregeld

Goede service. Als iets niet goed is kun je het makkelijk retour sturen en een ander product kiezen.

Zeer snelle levering

Zaterdag besteld maandag middag geleverd

Snel geregeld

Ruime keuze tegen concurrerende prijzen. Bestelproces eenvoudig. Zeer snelle levering.

Altijd top!!!

Altijd top.

Zeer snel geleverd

Mijn nieuwe MTB helm besteld en de levering was echt super snel!

Klantvriendelijk, loyaal en consequent

Afspraken worden nagekomen,communicatie gaat helder en spullen komen wanneer ze moeten komen. Top dus.

Snelle levering en goed product.

De zonnebril is van goede kwaliteit. De levering komt ,zoals ze beloofd hebben , op tijd aan.

Goed assortiment! Adequate levering.

Mijn hoofdleverancier als het om fietsspullen gaat. Al jaren, en daar zit hem nu net ook een beetje de kneep. Sinds 2004 ben ik klant, met best wel veel aankopen, maar een extra bon- of punten systeem, nee dat zit er niet in. Vind ik soms wel zuinig. Maar: ben erg tevreden.

Top service en assortiment met concurrerende prijzen

Snelle levering en een geweldig snelle oplossing bij een misverstand. Goede informatie en snelle beantwoording van vragen door klantenservice.

Degelihke producten, snel geleverd en een prettige website

Bestellingen worden snel geleverd. Nette verpakking. Wel valt het me op dat veel producten niet (meer) in mijn maat leverbaar zijn. Terwijl ik een heel gangbaar postuur heb. Dat beperkt het assortiment voor mij enorm.

Alles klopt, van product tot service

Goed assortiment, goed eigen merk, aanbiedingen in de mail en snelle bezorging. Nette service.

Prima, snelle service.

Wahoo kickr core vertoonde gebreken binnen garantietermijn. Ontving per omgaande een nieuw exemplaar, zonder gedoe/tussenkomst fabrikant. Iedere bestelling wordt volgende dag geleverd. Prima voorraadcontrole. Zeer betrouwbaar. Prijzen zijn vrijwel altijd concurrerend.

Snelle levering, goede service, goede klantenservice

Nog geen slechte ervaring gehad met futurumshop

Perfecte service en goed product!!

Groot assortiment met goede prijs/kwaliteitsverhouding. extreem snelle bezorging!!! Echte aanrader

Goede en snelle levering van de producten

Ik ben heel content met futurum shop. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan producten. Voor mij helemaal top.

Top Shop

veel keuze en snelle levering.

Snel en correct

Het juiste artikelen snel geleverd, kan niet beter, af en toe een code om korting te krijgen, top ! ! !

Snelle en correcte afhandeling van bestelling, retours, garanties, ...

TOPSERVICE EN TOPMATERIAAL!!

Meer dan uitstekend! Al iedere keer super snelle service en kwaliteitsvolle producten!!

zeer snelle levering

vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Top

Gewoon goed

Zoals altijd snelle nette levering, uitstekende klantenservice en zeer correcte afhandeling van retouren. Kortom aanrader en voorbeeld voor andere webshops

snelle levering +altijd de juiste bestelde artikelen

Nog nooit verkeerde artikelen aangekregen en ik vind de site zeer overzichtelijk . En vind de meeste artikelen de goedkoopste. Ben ook erg tevreden van de service. Grtjs. Guido

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!