Top, zeer goede service!

En zeer snelle en correcte verzending!

Groot aanbod, gratis verzending,

Ruime keuze in producten voor diverse sporten. Snelle levering.

Betrouwbaar

Snelle levering, kortingen en artikelen in diverse prijssegmenten. Voor de fietser de meest ideale webshop die er is binnen Europa.

Goede service en geen probleem bij het omruilen.

De geleverde producten voldoende aan de verwachtingen. Ruime keus met daarbij een goed onderbouwd verhaal of informatie. Top.

perfect

Super webshop

Snelle levering, goede prijzen en leuke acties

Perfecte service

Ik heb reeds meerdere keren besteld bij Futurumshop. Iedere bestelling werd vlot geleverd. Ook het retourneren van spullen verloopt zeer vlot en correct. Ik kan Futurumshop sterk aanbevelen !

Makkelijk om te bestellen en ruilen of retourneren

Doen wat ze beloven

Overzichtelijke website met een snelle levering (volgende dag).

Vertrouwen.

Een bedrijf waar je op kan rekenen. Kwaliteitsproducten aan zeer aantrekkelijke prijzen, en een uitzonderlijk goede service waar je altijd kan op terugvallen als er zich een probleem voor doet.

Nog niet zolang klant maar nu ik jullie weet te vinden doe ik regelmatig een bestelling

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering top

Na een jaar in gebruik te hebben lieten de randen van de bretels van de Jona bib short los. Dit euvel gemeld bij de klantenservice, de broek (kostenloos) opgestuurd naar Apeldoorn en een week later kreeg ik een (eveneens kostenloos) nieuwe broek opgestuurd! Ik vermoed dat dit euvel al vaker is voorgekomen, want de randen van deze nieuwe broek zien er aanzienlijk beter uit. Bovendien is de pasvorm ook iets veranderd, waardoor deze nu nog beter zit. Kortom, ik ben zeer tevreden over de service.

Fantastisch!

Schroefje kwijt geraakt direct na eerste keer thuis proberen. Contact gezocht om een nieuwe set te bestellen, maar dat was niet nodig. Volgende dag lag compleet nieuwe set met schroefjes GRATIS in de bus. Dat is pas service!!! Alle complimenten voor jullie!

zeer tevreden

snelle service

Super service!

Zeer betrouwbaar; op tijd; niet duur; zeer tevreden!

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

Efficiënt

Snel, efficiënt en zeer competitief naar prijs toe.

GEWELDIG

Zoals vaker TOP geregeld bij FuturumShop! Vanaf bestellen tot aan de levering :)

Geweldig!

Super fijne shop om te bestellen. Snelle en goede levering. Retourneren zeer eenvoudig en super snel wordt het geld overgemaakt.

Goed snel en zeer tevreden

Ik heb verschillende artikelen besteld en ze voldoen allemaal perfect. Top shop, en regelmatig met leuke aanbiedingen.

Goed en snel

Prima en goed.

Super goede service en eerlijke prijzen.

Altijd de nieuwste producten en mocht er iets niet goed zijn of naar wens word er niet moeilijk gedaan en in orde gemaakt.

Simply the best

snel, goed en goedkoop

Conform de hoge verwachtingen waargemaakt, zoals altijd....

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!