Snel en keurig afgeleverd.

Net als voorgaande keren bestelling weer snel geleverd.

Snelle en goede service

Bestel regelmatig onderdelen voor mijn racefiets.

Supersnel en lage prijs

Top site

Goede service en altijd mooie aanbiedingen

Fijne webshop groot assortiment en goede service. Top!

100 % website

Geen enkel probleem

Goede prijs kwaliteit

Ik ben voor mijn kleding uitgekomen bij Futurum. Goede prijs kwaliteit, logo's zouden wat minder aanwezig kunnen. Voelt als borstklopperij, heeft Futurum niet nodig. Daarnaast als ik wat extra wil bestellen als Squirt wax of Stans no tubes moet ik meerdere flessen bestellen. Sorry vind ik ik onzin en ga ik liever naar de concurrent die >29€ geen verzendkosten rekent en ik zelf bepaal welke aantal ik bestel.

Topservice, altijd!

Futurumshop is gewoon top. Retourneren is geen probleem en bestellingen worden zoals beloofd snel verstuurd!

Super service

Elke bestelling correct en vlot verlopen

Zoals altijd conform verwachting

ben al aardig wat jaren klant en nooit teleurgesteld in Futurumshop

Overzichtelijk en snelle service

snelle en overzichtelijk service

Simpel snel en juiste prijs

Geweldige winkel!!

Snel, efficiënt en snelle levering+ gratis retour

Altijd weer snelle levering en zeer prettige Customer Service

De leveringen zijn altijd op de volgende werkdag (zou voor mij niet altijd hoeven). Bij 1 van mijn laatste leveringen was een product niet meegeleverd maar dit is zonder problemen hersteld. Daarnaast is het contact met de Customer Service erg prettig. Bijvoorbeeld naar aanleiding van het bovenstaande maar ook mijn bestelling nog aan te passen. Er wordt ook duidelijk gecommuniceerd indien een product een langere levertijd heeft. Tevens is het mogelijk om vragen te stellen waar je een vlot en duidelijk antwoord op krijgt. Overigens heb ik nu ook sokken van hun eigen merk en die bevallen erg goed!

Uitstekende kleding,snelle service

Goed materiaal, snelle service en snelle omruilservice. De Assos is in kwaliteit uitmuntend met goede zeem.

Geweldige service en snelle levering

Probleemloze bestelling en levering

Snelle service en een uitgebreid assortiment

Ik heb regelmatig wat producten besteld bij Futurum tot volle tevredenheid. Ook wel eens wat geretourneerd en dat verloopt altijd soepel.

super

met alles corect

zondag besteld mandag in huis

super snel geleverd!

Perfecte service en veel keuze.

Snelle levering van het gevraagde artikel.

Geweldige service

Snelle levering en bij retour ook gelijk geregeld

Altijd snellen levering

Correct

Supercomplete service!

Makkelijke keuzehulp en als je er niet uitkomt of er is iets kan je zelfs op zondagmiddag iemand aan de telefoon krijgen van de klantenservice!

trekt op niks de service

bestelling geplaatst, na 4 dahen nog niks ontvangen en ik moet dan betaalbewijs opzoeken??? wat een grap dit!!!!

Snelle levering en zeer goede service!

Snel in huis, snelle reactie en goede service. Garantie wordt ook snel geregeld.

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!