Gewoon perfect in alles

Perfecte winkel om de goede spullen voor de fiets en hobby te vinden. Daarna alles vlekkeloos verzonden en ontvangen. Mooie prijs, goede voorwaarden en vlotte levering.

Uitstekende service en goede website en aanbiedingen via mail.

Ja

Snel goedkoop

Sympathiek en super klantvriendelijk

De keuze is groot, de reviews zijn positief en ik bestel al enkele jaren zeer naar tevredenheid.

Gewoon top !

Enorm klantvriendelijk, top-service, right on time, mooi gamma

Geweldig!

Prima waliteit, uitstekende service, nieuwe producten die echt topzijn. En vaak een fietskoerier. Dus duurzaam.

Snelle levering en goede service

Ik heb een ROX 12 fietscomputer/navigatiesysteem met sensoren voor cadans, snelheid en hartslag gekocht. Setje werd zoals altijd vlot en volgens afspraak geleverd. De fietscomputer is prachtig, maar helaas bleek de cadans- en snelheidsensor niet op mijn fiets te passen. Die mocht ik (tegen bijbetaling van het prijsverschil) omruilen tegen een ander systeem. Klasse!

Snelle levering, goed Produkt.

Slap excuus

Goederen voor 23.00 uur besteld, mits in voorraad en direct betaald kunnen wij volgende avond tussen 18.00 en 21.30 uur leveren. Maar als het 2 dagen later geleverd gaat worden, verschuilen zij zich achter Post NL. Dan gaan zij zich afhankelijk opstellen van Post NL, dan is het dus de “schuld” van Post NL. Ik vind dat een slap excuus. Accepteer je verantwoordelijkheid en verschuil je niet achter de vervoerder. Het is jullie verantwoordelijkheid als je niet de volgende avond kan leveren en niet van Post NL. Rest is prima

Fijne service en behulpzaam indien nodig.

Snelle levering van een groot aanbod. Indien er onverwachts toch een probleem ontstaat, helpt Futurumshop snel.

Teleurstelling

Na een aantal goede ervaringen met Futurumshop, was het nu heel teleurstellend. Helm besteld voor wielrennen echter geen goede pasvorm, geen probleem want het artikel kan geruild worden. Dit uitgevoerd maar na enkele dagen kreeg ik het bericht dat de nieuwe helm niet meer op voorraad was. Dat kan gebeuren. Dus opnieuw een model besteld uit een mooie kortingsactie welke een dag later geleverd werd, echter nu de verkeerde maat geleverd door Fururumshop. Contact met Futurumshop klantenservice gehad, deze geven aan dat de helm in mijn maat niet meer leverbaar is. Kortingsactie helaas pindakaas en geen helm in mijn kleur. Alternatieve kleur aangeboden en geprobeerd, maar dat was niet mijn ding. Helaas ik ben veel beter van Futurumshop gewend.

Geweldige koopervaring

Een shop met producten die geschikt zijn voor elk prestatieniveau wat bijdraagt aan een optimale beleving. Voor alle sportieve fiets- of hardloopactiviteiten. Al jaren lang een topservice en continue bezig met verbeteren van de klantenservice.

Snelle levering!

Snelle geleverd, conform afspraak.

Snelle reactie en goede service

Op zondag ochtend een mailtje gestuurd en in het begin van de middag al reactie!

Lamentabele leveringen

In België is de beloofde 24u levering zeker niet waar, ik heb 3 leveringen gemist, eentje zelf om half 12....'snachts wel te verstaan!

Fantastische

Prijs kwaliteit een fantastische wiel, raad ik zeker aan !

Zeer zeer tevreden.

Wegens verkeerde keuze van mijn spullen retour moeten zenden. Geen probleem. Daarna via de mail uitstekend en snel geholpen met het selecteren van de goede spullen. Echt uitstekende service en meedenkende medewerkers.

Snelle correcte levering

Nadat ik mijn nieuwe Sigma Rox 12 Met sensoren had uitgepakt en geïnstalleerd kreeg ik de snelheid/trapfrequentie sensor niet correct geïnstalleerd. Op zaterdagavond een mail naar Futurumshop gestuurd. Op zondagochtend (eerste Pinksterdag!) een keurig antwoord met instructie voor het resetten van de sensor. Instructie uitgevoerd en de sensor werkt perfect

Zeer snelle levering en super service

Bij veel webshops is de service goed, maar zo goed als bij Futurumshop heb ik het nog niet meegemaakt! Had iets verkeerd besteld hebben ze snel aangepast en ook weer snel geleverd, helemaal top!

Teleurstellend

Castelli kledingset besteld en vervolgens krijg je 2 andere kleuren niet bij elkaar passend. De bestelde kleding was waarschijnlijk al niet meer voorradig dus hebben ze maar wat anders opgestuurd. Klantenservice gebeld en als antwoord ja het klopt u heeft 2x het verkeerde artikel gekregen maar helaas we kunnen uw bestelde producten ook niet meer leveren. Had toch meer flexibiliteit verwacht van Futurum.

meer duidelijkheid over voorraad

had wat artikels besteld en alles leek perfect totdat er na t betalen de mededeling kwam dat 1 product niet op voorraad was en nageleverd zou worden de week erna..... nu 4-6-2020 hoor ik dat het waarschijnlijk deze bij hun binnenkomt... maar dan heb ik t nog steeds niet

Topwebshop!

Beste service!

Snelle levering van bestelde onderdelen.

Heb er al meermaals goeie ervaringen mee gehad en vind de nodige info van de producten op hun website.

Top, snel en correct

Nog steeds, voor mij de betere fiets web winkel. Top en bedankt !

Snelle levering, prima service, goede retourregeling, ook bij gebreken

Snelle levering, prima service, goede retourregeling, ook bij gebreken

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!