Top service op topsnelheid

Top klantenservice. De Whatsapp toepassing werkt supersnel en gemakkelijk. Ik ontving een kortingscode van 25 euro 2 dagen na mijn bestelling en deze werd door Futurum toch nog in rekening gebracht voor de reeds uitgevoerde bestelling. Simpelweg door een par berichten via de Whatsapp groep.

Prima. Men doet wat men belooft.

Spullen besteld en snel geleverd.

Mooie spullen en een groot assortiment .

Goede producten,snelle service en redelijke prijzen.

Al jaren bestel ik mijn sportprodukten bij Futurum,altijd goede producten. Vernieuwing en innovatie spreken mij heel erg aan en zijn heel vaak een verbetering.

Altijd correcte afhandeling

Uitstekende Service en correcte behandeling ,correcte leveringen en mooie website

Zeer compleet en altijd snel bezorgd!

Fututumshop is altijd goed vindbaar. Zoek je iets in Google dan staan ze er standaard bij. Prijzen altijd scherp, soms elders wel goedkoper maar dan maakt de gratis bezorging en ‘voor 23 uur beateld volgende dag in huis’ het dat ik weer voor Futurum kies! Producten altijd goed, zoals omschreven, en netjes ingepakt en bezorgd. Bezorging standaard met PostNL, gelukkig geen DpD (die maakt er hier altijd een potje van)!

Slechte ervaring

Als gevolg van een fout bij Futurumshop kon mijn bestelling niet worden afgeleverd bij PostNL pickup point. Op eerste contact met Futurumshop geen terugkoppeling zoals wel beloofd. Zelf maar weer gebeld. Anders dan het proactief en klantgericht meedenken werd mij medegedeeld dat ik maar moet wachten tot pakket via PostNL retour komt. Conclusie, ik weet niet wanneer ik mijn bestelling nu wel ga ontvangen. Aangezien het een kado betreft dubbel zuur. Zeker in deze moeilijke periode had ik eigenlijk wel een proactieve instellingen verwacht. Genoeg keuze in soortgelijke webshops

Snel besteld en snel geleverd

Zoals altijd worden de bestellingen bij Futurumshop snel geleverd.

Snel en op de aangegeven tijd bezorgd en het juiste spul

Snel en op aangegeven tijd bezorgd en het juiste spul

Snelle levering en snelle afwikkeling van bestelling

Voldoet aan alle verwachtingen

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Snelle levering door een fietskoerier en goede service

Meerdere keren besteld en helaas ook af en toe iets terug moeten sturen. In alle gevallen was er spraken vaan snelle levering (vogende dag). Bij de retournering was de service prima en accuraat.

Top spullen, snelle leveringen!

Top aanbieding(en) weer tijdens de demarrage deals. Ondanks mogelijke drukte bij vele webshops en de pakketdiensten, keurig de volgende dag in huis!

Zeer snelle levering.. heldere mooie website.

Fijne product omschrijving. Duidelijke info als je opzoek bent naar een fietsrugzak, maar je weet niet hoe groot je hem wilt. Snelle levering

Superwinkel waar ik alles vind wat ik nodig heb!

Superwinkel waar ik alles vind wat ik nodig heb!

Niets aan te merken

Top winkel met top service en top producten!

Snelle levering!

Besteld om 22:50 en volgende dag in huis! Super webshop.

Top firma altijd correct

top

eerlijk

Zeer goede service en snelle levering

Snelle foutloze leveringen. Vragen worden per kerende en goed beantwoord. Prijzen soms even checken, maar dat moet je altijd en overal wel.

S'avonds besteld, smiddags in huis!

Goede afspraken die na gekomen worden.

Ik heb besteld, en had de bestelling de volgende dag in huis. Goed bedrijf.

Simpley the greatest

Veel keuze , altijd wel koopjes en gratis advies met leuke filmpjes .

Super geregeld

perfect

eerste bestelling is zonder problemen verlopen en tijdig geleverd. Dikke duim!

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!