Top, altijd snel en bereid te helpen

Alleen maar positieve ervaringen, snelle reactie op vragen. Veeel op voorraad en volgende dag geleverd. De app werkt super, vaak leuke acties. Niets anders dan tevreden.

Er was iets mis gegaan met een product toen heb ik met support gemaild en die hebben me advies gegeven en het heeft geholpen. Bedankt nog voor het support team

Prima webwinkel.

Altijd correcte en snelle levering.

Top; zeer goede service

Groot assortimenten, snelke service en adequate reactie bij retourzending. Top

Klantvriendelijk.

Futurum doet wat zij beloven.

Gistermiddag besteld vandaag in huis!

Super snel bezorgd!

's ochtends besteld, 's middags al bezorgd! Kwaliteit spullen

Super organisatie

Komen de afspraak na

Top webshop. Super service

Goede shop zeer goede bereikbare klantenservice. Altijd betrouwbare levering.

Perfecte service bij aankoop en perfecte hulp bij evt problemen.

Duidelijke overzichtelijke site, met concurentiële prijzen. Ruime keuze aan materialen. Zelfs als er na aankoop onverwachte problemen opduiken, word je perfect geholpen. Vragen over producten worden snel beantwoord.

Goede specificaties bij de produkten en een snelle levering. Geen verzendkosten is heel fijn bij lage inkopen

Gewoon goed

Weinig op aan te merken, gewoon goeie service!

Probleemloos

Bestellen gaat vlot - levering zoals afgesproken uitgevoerd . Prijsstelling correct.

Goede producten en snelle levering

Afgelopen dagen twee bestellingen geplaatst en alles de dag er op in goede orde ontvangen.

Perfecte levering retour is ook geen probleem

FuturumShop heeft alles voor de fietser

Heel veel keus, goede producten en een snelle levering. Bovendien kan veel informatie gekregen worden over de producten.

Afspraak is afspraak

Tijdige levering en wil je toch iets ruilen dan is dat goed geregeld!

Correct en snel

Klant vanaf 2020 als beginnende mtb-er. Dus heb al van alles besteld(kledij,gps,onderdelen,voeding...) en steeds een vlotte bestelling gehad. Retour ook geen probleem. Merk Futurum als fietsbroek vind ik top. De prijzen zijn bij iedereen gestegen maar blijven toch aantrekkelijk door deals of Strava challenges e.d. Ben en blijf klant zolang ik fiets.

Super assortiment, maar een helm moet je vooraf kunnen passen

Twee fietshelmen gekocht, kon kiezen uit wel wel honderd soorten. Maar even passen vooraf was er niet bij, jammer.

Gewoon gedaan wat er beloofd is

Gewoon gedaan wat er beloofd is. Prima.

uitstekende service

Ruim aanbod, correcte prijzen en vlotte afhandeling van de bestellingen.

Altijd correct

Steeds correcte levering en grote pluspunt is dat men bij retours altijd correct ruilt of je geld terug betaald. Nog nooit problemen gehad.

mooie fietskleding en voldoende keus

Bij Futurum kan je voldoende kiezen uit fietskleding. De bezorging is snel.

Goede service, goede producten

Ruime keus aan producten, goede producten en snel geleverd

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!