Ik heb 6 maanden moeten wachten op mijn bestelling.

Ik heb jammer genoeg 6 maanden moeten wachten op mijn bestelling. Hopelijk gaat dot in de toekomst sneller.

Super snel, super goed en super goedkoop!

Super snel, super goed en super goedkoop!

Schitterend

Mooi en voelt goed aan

Fijne webshop met zeer uitgebreid assortiment. Een vast adres inmiddels voor mijn hardloopbenodigdheden

Vrijdag artikelen voordelig bestelt, zaterdagmiddag bezorgd

Goede deal op buitenbanden en fietsshirt die heel snel zijn bezorgd. Binnen een dag was ik weer op pad.

Verwachting overtreffen

Proberen het altijd nog beter te doen en ook nog eens tegen een goede prijs. Enige kritiek punt is dat je geen binnenlanden per stuk of per twee kan bestellen terwijl ik al een grote bestelling doet. Ik heb 4 sporten fietsen en kan toch niet 40 binnenlanden gaan bestellen.

Fijne en overzichtelijke website

De klantvriendelijkheid kan wat mij betreft nog iets omhoog door retourlabels mee te sturen. Nu moet je die als klant zelf nog printen als er onverhoopt iets retour moet.

Komt afspraken na!

Had een fietsbroek maat XL besteld en ontvangen. Na broek te hebben gepast bleek dat deze broek veel en veel te klein was. Volgens mij een maat M! HEB PAKKET DIRECT TERUGGESTUURD EN BINNEN 4 DAGEN ONTVING IK BERICHT DAT DE KOOPSOM BINNEN 4 DAGEN OP MIJN REKENING WORDT TERUGGESTORT. HULDE VOOR DE WIJZE VAN AFHANDELING!! OVERIGENS OOK ZEER TEVREDEN OVER FUTURUMSHOP.

Volledig assortiment voor de wielrenner en razendsnel

Snelle levering. Vandaag besteld, morgen geleverd in nette verpakking. Scherpe prijzen, zeker als er een klantenkorting wordt gegeven.

Heel lang wachten voor de wiel thuis te krijgen. Ook geen bericht dat het pakket niet op tijd thuis komt!

Snelle levering, prima pasvorm en een goed product.

Producten worden goed en snel geleverd en retourneren is veen probleem..

Goed assortiment, prima website, hele snelle levering

Website experience is erg goed. goede informatie. wijst zichzelf. Zeer snelle afhandeling, goede test en garantieregeling en retourregeling.

altijd correct

Altijd correcte verhandeling van de bestelde producten.

Ben tevreden

Wegens de kosteloze verzending koop ik bij jullie! Wel geloof ik jullie reclames niet!

Alles weer super

Al een hele tijd niks meer besteld. Zelfs nu is alles gratis ook de bezorgdag en tijd. Bij andere webshops betaal je daarvoor. Dus een dikke 10

Geweldige service

Snelle levering en zeer correcte producten

Alles goed geregeld.

Het bestellen,het versturen,het retourneren en ruilen,alles is super geregeld.

Top levering

Heb 2 mtb banden besteld, voor een goede prijs. En zijn ook zeer snel geleverd, ondanks leverings problemen is het toch gelukt

Uiterst snelle leveringen zonder meerkost!!!

Ruim aanbod en snelle leveringen zonder meerkost maakt voor mij de grootste meerwaarde!

Juist en tijdig verzorgd

Echt nog nooit een klacht gehad na zoveel bestellingen.

Hele mooie eigen Futurum producten. Snel geleverd. Snel geruild indien nodig.

Top support.

Een cassette van welke leverancier ook, blijft een cassette. Wat echt het verschil maakt is de service en het support team.

Prima en te vertrouwen

Altijd opdoen aan verwachting.

Prima. Snelle levering

Snelle levering. Prima kwaliteit

Europaweg 165

7336 AL Apeldoorn

Over FuturumShop

FuturumShop is dé grootste online fietsenwinkel voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters en staat voor service en kwaliteit. Wij hebben het grootste assortiment direct op voorraad. Ruim een half miljoen sporters bestelden al bij FuturumShop.nl! In ons zeer ruime aanbod aan meer dan 17.500 producten vind jij ongetwijfeld wat je zoekt. Vele klanten waaronder zowel recreatieve sporters als profwielrenners gingen je al voor! Zij profiteerden tevens van onze geweldige FuturumZeker service. Wij bieden gratis verzending vanaf € 30,- , snelle levering, 365 dagen retourrecht, gratis retourservice en een vakkundige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om zelfs de meest technische vragen te beantwoorden. De klant staat bij ons namelijk altijd voorop!